Her er de heldige vindere af billetter til Cirkus Baldoni

Klik og se om du er en af de heldige vindere i Bornholmnyt.dk’s konkurrence

Der optræder ingen dyr i Cirkus Baldoni – til gengæld kan man opleve verdens stærkeste mand. Læs mere om Cirkus Baldoni på Bornholmnyt.dk.

 

Så har vi foretaget lodtrækningen til billetterne til Cirkus Baldoni, der er på vej til Bornholm. Cirkus Baldoni  besøger som det eneste cirkus i år Bornholm.

Cirkus Baldoni kommer på besøg med et fejende flot og publikumrost show og gæster Bornholm fra lørdag 26. september i Rønne og fortsætter øen rundt til og med søndag 4. oktober.

Man kan læse mere om tidspunkter og steder på cirkus hjemmeside. De heldige vindere skal blot henvende sig ved indgangen til den valgte forestilling og oplyse navn, og at de har vundet billetterne på Bornholmnyt.dk.  Cirkus har allerede reserveret billetterne til de heldige vindere.

1. præmie: 1 x 4 billetter til 1. plads, (værdi kr. 240 pr. billet)

Eun-Hae Choi. 

 

2. præmie: 8 x 2 billetter til 2. plads (værdi 210 pr. billet.)

Maiken Jørgensen

Jannie Riis

Erik Munck

Kirsten Vestergaard

Svend Aage Holmstrøm

Martin Munkholt

Sanne Zarp

Karina Poulsen Westergaard

 

Bornholmnyt.dk ønsker vinderne tillykke og god fornøjelse. Og tak til de mange, der deltog i konkurrencen. Der er heldigvis stadig mange billetter at få til Cirkus Baldoni.

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »