Helt nyt magasin skal præsentere Bornholm

Tre magasiner samles i ét og nyt, spændende magasin i 100.000 eksemplarer som både bornholmere og øens gæster kan glæde sig til.

Et helt nyt magasin skal være med til at “sælge” Bornholm og de mange muligheder, der er  på øen. (Foto: Torben Ager)

 

Destination Bornholm udgiver nu et helt nyt katalog og samler dermed tre tidligere publikationer til én. Denne skal inspirere øens gæster, både før og under opholdet på Bornholm. Alle bornholmske virksomheder har mulighed for synlighed i publikationen.

Den nye publikation samler tre publikationer i en: Magasinet “Mad og Mennesker” inkl. Kunsthåndværkermagasinet og “Bornholm – Hele året” bliver i 2023 til en helt ny publikation og guide med navnet “Destination Bornholm”.

100.000 eksemplarer

Der er nu mulighed for at købe sig til synlighed i publikationen via såkaldte editorials, som er redaktionelle annoncer. Fordelen ved denne type annoncering, er et bedre overblik for læseren. Editorials fremhæver annoncøren som det naturlige valg blandt Bornholms mange fantastiske tilbud. Dette sikrer en ensartet og visuel identitet i publikationen.

Design og layout bliver holdt i tråd med tidens trends. Publikationen er klar i løbet af foråret i et oplag på 100.000 eksemplarer, som løbende bliver distribueret til relevante steder på og udenfor øen. Den vil, blandt mange andre steder, naturligvis også være tilgængelig på Bornholmslinjens færger.

Høj kvalitet

“Destination Bornholm” bliver til i samarbejde med Magasinet Bornholm, der sikrede sig opgaven efter en udbudsproces. Med den nye publikation er der garanti for en printguide af høj kvalitet til øens gæster.

Gæsterne søger inspiration, både før og under opholdet på øen. De søger noget at bladre i som supplement til den information, de søger digitalt.

Ved at samle tre publikationer i en, får gæsten et større overblik og et stærkere indhold. Samtidig minimeres omkostninger til distribution samt reduktion af papirforbruget, hvilket sikrer en mere bæredygtig løsning, både økonomisk og med tanke på miljøet.

Der er et begrænset antal annoncepladser, så der er tale om først til mølle-princip.  Hvis man vil være med fra start i den nye og flotte publikation, skal man kontakte Flemming Falk Hansen tlf.: 20162515 eller mail: flemming@magasinetbornholm.dk  eller Daniel Mühlendorph tlf.: 24227472 eller mail: daniel@magasinetbornholm.dk

 

Seneste artikler

Fik du læst?