Harmonika, højt humør og solskin, da kulturugen sluttede af

Alt klappede på den sidste kulturugedag, der blev holdt på Christiansø.

Det var en flot afslutning med masser af god musik, da kulturugen rundede af på Christiansø.

 

Trods Corona-krisen blev det alligevel en flot kulturuge på Bornholm,. Og på den sidste kulturuge-dag gik turen til Christiansø. Det var havblik, så på turen til Danmarks østligste punkt kunne man slet ikke mærke, at man var til havs. Temperaturen var sommelig, og gæsterne havde igen fundet t-shirts og shorts frem.

Og arrangørerne retter en stor tak til  Christiansø for den store gæstfrihed, der betød, at gæsterne fik lov at kigge ind mange steder, der ikke normalt er åbne for besøg.

Der var tilrettelagt et flot dagsprogram med velkomst ved øens administrator samt musik og sang. Besøg hos to beboere på henholdsvis Fredriksø og Christiansø. Besøg i en lejlighed under renovering og møde med en af øens håndværkere. Gæsternes så også øens vandforsyning, både Osmoseværket og boringen. Desuden kig på el- og varmeværket. Alt teknikken præsenteret af øens souschef.

Endvidere besøg på skolen og rundvisning i kommandantens have. Adgang til begge de to tårne var inkluderet, og for dem, der havde lyst, sluttede arrangementet med en rafleturnering på kroen.

Musikeren Frits, der var engageret til at spille på Månen, kunne slet ikke stoppe igen, så han fortsatte på flisen (kroens udendørs servering) resten af dagen. På den måde var den rette Christiansøstemning sat.

De nye regler omkring størrelsen på forsamlinger var lige blevet strammet dagen før, så alle blev opdelt i hold – også det det var der helt styr på.

Det blev en finale, som de, der var med, sent vil glemme.

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »