Han vil ha’ mere musik på Bornholm

Event & Booking Bornholm er en nystartet  virksomhed, som vil arbejde for flere events og mere livemusik på Bornholm. Bag virksomheden står Simon Sandbye, musiker og kulturaktiv gennem 30 år på Bornholm.

Simon Sandbye – vil ha’ mere musik og liv til Bornholm.

 

Gennem mange år har Simon Sandbye været en synlig kulturaktør på Bornholm, både som udøvende musiker på de bornholmske scener, men også gennem et årelangt arbejde i Musikhuzet, dels som lydmand, PR og marketing ansvarlig og bestyrelsesarbejde.

Simon har derudover medvirket til utallige kulturevents, koncerter og festivaller gennem årerne. Formand og bestyrelses arbejde i Spillestedet og gennem de seneste seks år som initiativtager og arrangør af Sommerliv på Store Torv i Rønne, som har sat fokus på bylivet i Rønne og skabt koncerter og aktivitet til glæde for borgere og turister.

Dette årelange arbejde har nu fået Simon Sandbye til at starte Event & Booking Bornholm, hvor han ønsker at skabe events på Bornholm, også i samarbejde med øens kultursteder og virksomheder. Ideen bl.a. at motivere flere bornholmske steder og arrangører til at have livemusik og events.

Simon præsenterer sine første koncerter i september ved intimkoncert medBack To Backmandag 21. september samarbejde med Rønne Handelsstandsforening og onsdag 30. september en samtalekoncert med Julie Berthelsen, begge koncerter på Villa Nova i Rønne.  

 

Seneste artikler

Fik du læst?