Grønbechs Gård skal have ny leder

Grønbechs Gård i Hasle skal have ny leder, da den nuværende leder gennem 11 år, Mai Therese Ørsted Andersen, har fået nyt job.

Mai Ørsted – nyt job

 

Bestyrelsen for Grønbechs Gård ønsker Mai tillykke med de nye spændende udfordringer, der nu venter på hende som ny leder af Farum Kulturhus, hvor hun skal stå i spidsen for aktiviteter indenfor en bred vifte af kulturtilbud.

Med Mai’s stærke faglighed og ekspertise, har hun gennem årene på Grønbechs Gård opbygget en række spændende særudstillinger. Udstillingerne har været med bornholmske, danske og internationale kunstnere og kunsthåndværkere, hvor særligt de bornholmske har spillet en helt central rolle for Grønbechs Gård.

Dygtige frivillige

Mai har ydermere været kontaktpersonen til det dygtige team af frivillige, der på fineste vis altid har været med til at skabe gode rammer for de mange besøgene, som hvert år lægger vejen forbi den gamle købmandsgård i Hasle.

Mai Ørsted siger: “Efter 11 år på Grønbechs Gård er tiden moden til at prøve noget nyt, og jeg har længe haft lyst til at prøve kræfter med noget større, bl.a. fordi jeg har taget flere nye uddannelser undervejs, som jeg gerne vil sætte i spil.

Skal jeg give ét godt råd til min efterfølger, skal det være at passe godt på alle de frivillige, som er altafgørende for stedets eksistens. Fra min side skal der lyde en stor tak til alle for deres store indsats over årene.”

Unikt kraftcenter

Formandskabet Viki Kert og Mikkel Bach-Jensen udtaler:

“Vi har i bestyrelsen de seneste år haft særligt fokus på at udvikle strategiske indsatsområder, der styrker Grønbechs Gård som et helt unikt velkomst- og kraftcenter for bornholmsk kunsthåndværk. Især kunsthåndværkoplevelser, som involverer vores gæster, butikken, workshops og ikke mindst samarbejdet omkring Maker’s Island er områder, som vi fortsat vil udvikle. Vi ser frem til at forfølge strategiens målsætninger med den nye leder.”

Mai Ørsted stopper på Grønbechs Gård ved udgangen af november, og bestyrelsen forventer at ansætte en ny leder i begyndelsen af det nye år.

Bestyrelsen ønsker at markere Mai’s afsked med en uformel reception, hvor der bliver sagt tak for de mange års arbejde og samarbejde. Receptionen finder sted på Grønbechs Gård søndag 21. november fra kl. 16 til 18.