Gratis nytårsmenu til 80 bornholmere

SPAR-købmand Egon Jensen i Aakirkeby har fået mulighed for at uddele 80 lækre 4-retters nytårsmenu til mindrebemidlede bornholmere. Nytårsmaden uddeles af Sanne Zarp fra Stop-Spildt-Lokalt.

Sanne Zarp fra Stop-Spildt-Lokalt  og SPAR-Tjønann Egon Jensen. (Sanne er fritaget for at bruge mundbind). Fotos: Torben Ager.

 

Vi nærmer os både jul og nytår, men for nogle familier betyder disse højtider problemer med at skaffe de goder, der hører højtiderne til: Mad og drikke, gaver og pynt og meget mere.

Nu har købmand Egon Jensen fra SPAR-supermarkederne i Aakirkeby og Gudhjem skaffet 80 af SPAR’s, lækre 4-retters nytårsmenu til udsatte bornholmere. Og det er lækre sager, der kommer til at stå på bordet hos de, der får del af nytårsmaden:

  • Blinis med Skagensalat og italiensk trøffelsalami
  • Røget laks med parmaflager, rodfrugtchips, brød og smør
  • Oksemørbrad med kartoffelgratin med ost, gulerodspuré tilsmagt med fennikelfrø, syltede svampe og rødvinssauce
  • Mouse af mælkechokolade og kerne af praline, chokoladetop , knust pistacienød og skovbærcoulis og blåbær.

Egon Jensen fortæller, at en nytårsmenu har en værdi af kr. 258,- og at han har søgt om finansiering af de 80 nytårsmenuer hos Købmændenes Finansierings Institut, og at det er blevet bevilget.

Lækker – retters nytårsmenu  – kvit og frit til 80 bornholmere…

 

“Af praktiske grunde bliver det Sanne Zarp fra “Stop-Spildt-Lokalt”, der står for uddelingen, og Sanne vil stå her i SPAR i Aakirkeby onsdag 30. december og dele maden ud”, fortæller han til Bornholmnyt.dk. Egon Jensen oplyser, at beboere i Aakirkeby og Gudhjem har fortrinsret, og hvis der ikke er ansøgere nok fra disse to byer, der kan komme i betragtning, vil andre ansøgninger blive behandlet.

Også Sanne Zarp er glad for bevillingen af de 80 nytårsmenuer:

“Jeg ved, at de vil falde på et tørt sted”, fortæller hun og glæder sig til at kunne forsøde nytårsaften for en række familier og enlige på øen.

Interesserede skal søge direkte til Sanne Zarp på hendes Facebook-side og sende et par ord til hende om familiens eller egen situation og om hvor mange, der er i husstanden. Så vil alle, der får del i nytårsmenuerne, få direkte besked fra Sanne. Ansøgningerne skal være Sanne i hænde senest tirsdag 15. december.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?