Grand Prix-vinder på Villa Nova

Event & Booking Bornholm byder på intimkoncert med sangeren og Grand Prix-vinderen Jakob Sveistrup og guitaristen Dennis Flacheberg på Villa Nova
Jacob Sveistrup – kommer til Villa Nova i Rønne

 

 

Ganske vist vandt sangeren Jacob Sveistrup DR’s sangkonkurrence “Stjerne for en aften” tilbage i 2000, men den musikalske fynbo havde dog forinden en karriere som sanger bag sig i det odenseanske musikmiljø. Han kom derfor ikke bare direkte ind fra gaden, men havde både som lærer og sanger beskæftiget sig meget med musik, og i sine unge dage medvirkede han bl. a. ved Nyborg Voldspil m.m.

Og i 2005 kom den store triumf, da han vendt det danske Meloldi Grand Prix med sangen “Tænder på dig” og senere fik en 10. plads ved det internationale sangshow, der det år blev holdt i Kiev i Ukraine. Og torsdag 22. oktober kl. 20 står han så på scenen i Villa Nova i Rønne i selskab med guitaristen Dennis Flachebjerg.

 

Yndlingsnumrene

Jakob Sveistrup bør opleves i dette intime format, da det, som han siger, er mere sårbart og ægte end det at stå på de store scener.

Med en stribe udgivelser i bagagen samt mange år på de skrå brædder, har Jakob fundet sig selv musikalsk. Repertoriet tæller numre fra samtlige af hans albums, både de danske og engelsksprogede. Herunder runder han et par af sine absolutte yndlingsnumre, som fortolkes med respekt for originalerne.

 

Musik og anekdoter

Med sig rundt har han sin musikpartner Dennis Flacheberg på guitar. De to har det godt sammen foran publikum og nyder at optræde sammen. Dennis Flacheberg er at finde blandt Danmarks bedste guitarister og hans uovertrufne teknik sammen med Jakob Sveistrups garvede og unikke vokal giver publikum en stor oplevelse. Deres gode humør samt  gode samspil krydres med anekdoter fra livet på landevejen. Ikke den værste kombination.

I 2018 udkom ‘Sveistrups’ fjerde album, der har internationalt tilsnit og viser ham som en moden sangskriver og sanger. Derudover har han udgivet en håndfuld dansksprogede singler.

 

 

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?