Godt gang i bornholmske museer

Koldkrigsmuseet ved Dueodde, Bornholms Museum og Bornholms Middelaldercenter melder alle om godt besøg og indhenter nu det tabte besøgstal fra de forrige måneder

Selvfølgelig kan man opleve et ægte, russisk MIG-jagerfly, som dét, de polske piloter landede med på Bornholm, da de flygtede fra Jerntæppet. Kan ses på Koldkrigsmuseet ved Dueodde og Bornholmertårnet. (Foto: Torben Ager)

 

Turisterne strømmer til Koldkrigsmuseet og Bornholmertårnet ved Dueodde. Indehaver Michael Møller siger til Bornholmnyt.dk. at der er en stigning i antallet af gæster på 35 pct. i forhold til sidste år, og han mener, at museet snart vil indhente det antal gæster, som museet tabte i de værste coronamåneder i april og maj. Men han maner også til forsigtighed:

“Vi ved jo ikke rigtigt med den sygdom, og vi sørger for at overholde alle de regler, der skal til, når vore gæster er på besøg.”

Michael Møller henviser til, at der er ekstra mange feriegæster på Bornholm i disse uger og at vejret ikke hele tiden har været til strandbesøg, hvilket har været godt for de kulturelle institutioner. Og så har Michael Møller også gjort opmærksom på museet i de uger, hvor der ikke var mange gæster på øen. Det mener han at kunne se en effekt af nu.

Også Bornholms Museum med dets afdelinger og Bornholms Middelaldercenter oplever større besøg end tilsvarende sidste år. Det oplyser de to museer til TV2/Bornholm.

Seneste artikler

Fik du læst?