Gode julegaver i kulturbutikken

Kulturbutikken mangler personale og har derfor kun holdt åben tre dage om ugen siden genåbningen. De få frivillige medarbejdere i butikken har dog sagt ja til at give den en skalle, så der nu kan holdes åbent alle dage indtil juleaftensdag i december.

Kulturbutikken på Store Torv i Rønne

 

Kulturbutikken i Rønne er et godt sted at købe sine julegaver. Og frem til jul vil butikken trods få frivillige medarbejdere holde åbent alle ugens dage i følgende åbningstider: Mandag til fredag fra kl. 12 til 17.30 og i weekenden fra kl. 10 til 13.

Kulturbutikken er døren til oplevelser på Bornholm – der sælges billetter til arrangementer i Musikhuzet og på hele øen, som sælges via billetsystemerne Ticketmaster og Billetten. Via det elektroniske billetsalg sælges også billetter til arrangementer ovre, som sælges via et af de nævne to billetsystemer, såsom Roskilde Festival. Man kan også købe gavekort, som plejer at være det helt store gave-hit .

Til de helt unge er der lige nu billetter til koncerten 26. februar med “Ude af Kontrol”.

Niels Hausgaard

Til det modne publikum er der bl.a. stadig få billetter til begge Niels Hausgaard koncerter 19. og 20. februar.

Til alle aldersgrupper er der meget godt at vælge i mellem, hvis man vil skrive et par billetter på sin ønskeliste som f.eks. Katinka Band, Burhan G, Fyr & Flamme og Copenhagen Drummers.

Kulturbutikken ligger til venstre for indgangen til Musikhuzet på Store Torv i Rønne.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?