Glade bornholmer-børn på udflugt til København

Red Barnets familieoplevelses-klub på Bornholm var på spændende københavner-tur i weekenden, bl.a. i Tivoli

Tivoli er Danmarks populæreste turistattraktion med næsten fem mio. besøgende hvert år – et imponerende tal, også på europæisk plan.

 

Tivoli i København er ret suverænt Danmarks populæreste turistattraktion – og forleden sluttede 42 børn og voksne fra Bornholm sig til de mange af den populære haves gæster. Det skete i forbindelse med et besøg i “Game” som arrangerer diverse gadeidræt, fodbold, dans og basketball. Bagefter var der spisning i Madklubben på Vesterbro.

Børn og voksne fra Bornholm deltog i turen, der var arrangeret af Red Barnet Bornholm. Og det blev til spændende og oplevelsesrige dage, der begyndte allerede på Express 1 fredag eftermiddag, da de forventningsfyldte og glade børn satte kulør på overfarten.

Og de blev ikke skuffede under besøget, så det var nogle trætte familier, der kom hjemefter dage fulde af oplevelser.

Vil du være med?

Besøget var et af de mange arrangementer, som red Barnet Bornholm står for og som er til glæde for mange børn på øen.  Skulle der være nogle, der har lyst til at være frivillige tre Barnet på Bornholm, er de meget velkommen til at tage kontakt til Ole Rødvig på tlf. 42802006.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?