GF Forsikring har uddelt julehjælp

JUL: Det medlemsejede GF Forsikrings lokale kontor på Bornholm har netop uddelt julehjælp til familier, der er pressede på økonomien.

GF Bornholm har netop uddelt julehjælp til familier, der har særligt brug for en økonomisk håndsrækning for at kunne holde jul. (Arkivfoto/GF Forsikring)

Snart står den på julehygge og god mad, når december banker på døren. Men ikke alle familier har lige nemt ved at komme igennem den søde juletid, der ofte ligger ekstra pres på budgettet. Det har GF Bornholm nu gjort noget ved: Selskabet har netop uddelt julehjælp til familier, der har særligt brug for en økonomisk håndsrækning for at kunne holde jul.

“Jeg vil gerne sige tusind tak for alle de ansøgninger, vi har fået til vores lokale julehjælp. Vi har desværre ikke kunnet imødekomme alle ansøgninger, men vi er utrolig glade for, at vi har kunnet hjælpe en del familier til en bedre jul i 2023 – og på den måde dele vores overskud i mere end én forstand,” siger salgsleder i GF Bornholm, Kim Thorsen.

Alle, som har fået tildelt julehjælpen, har fået direkte besked.

Seneste artikler

Fik du læst?

Samtalesalon om ensomhed

ENSOMHED: Frivillig forum Bornholm ønsker at sætte fokus på, hvordan det bornholmske foreningsliv kan være med til at forebygge ensomhed blandt bornholmerne   Frivillig forum

Læs mere »