Gaver på vej til rumænske børn

I år har Skoringen i Rønne fungeret som indsamlingssted for Julegavekonvojen. Gaverne kommer fra bornholmske familier, der har ryddet op og fyldt skotøjsæsker med legetøj og tøj, som bringer stor glæde hos børn i Rumænien.

Stig Bech fra Skoringen i Rønne med nogle af gerne til de rumænske børn.

De indsamlede gaver  bliver sendt til Rumænien, hvor der stadig er børn, som ikke får en eneste julegave. Fordi de er fattige, forældreløse eller på anden måde udsatte.

Det er nogle af disse børn, som Julegavekonvojen bringer gaver ud til. Julegavekonvojen sørger for, at børnenes flotte julegaver bliver afleveret til børn på børnehjem, hospitaler, handicapfaciliteter, børnehaver og skoler i de fattigste og mest fjerntliggende regioner i Rumænien. Ofte er pakken fra Julekonvojen den eneste julegave, barnet får.

I Julegavekonvojen arbejder alle frivilligt. De donationer der kommer ind, går til brændstof og vejafgifter.

Vigtigt arbejde

Skoringen i Rønne har modtaget flere end 200 pakker og tirsdag pakker Stig Bech alle gaverne på paller og sender dem til Julegavekonvojens centrallager, hvorefter gaverne bliver transporteret til Rumænien. Bygma Nexø har doneret materiale til at pakke pallerne med.

Anita Bech, Skoringen Rønne: “Julekonvojen laver et vigtigt stykke arbejde og det er en dejlig konkret måde at hjælpe andre børn på og vi kan se, at der er blevet lagt meget energi og kærlighed i at lave gaverne. Tusind tak til alle jer, der have været forbi med de flotte gaver. Nu bliver de alle pakket og sendt til Rumænien.”

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Julejazz på Svanekegarden

  MUSIK: Onsdag 6. december kl. 19.30 tænder Svanekegaarden for alvor op under julestemningen, når den anerkendte svenske jazzsangerinde Viktoria Tolstoy og hendes nordiske kvartet

Læs mere »