Friskolen deltager i konkurrence i Roskilde

SKOLEN: I mange år Friskolen Østerlars deltaget i og to gange vundet konkurrencen “First Lego League” på Bornholm. Nu drager elever fra skolen afsted for at deltage i konkurrencen på Sjælland.
Elever fra friskolen i Østerlars

Der holdes ikke “First Lego League” på Bornholm for øjeblikket, men Friskolen Østerlars deltager og dyster alligevel i konkurrencen.

“Vi har fået mulighed for at deltage i den lokale konkurrence i Roskilde. Via sponsorater til ophold og rejse tager vores lille 7. årgang af sted efter skole fredag 3. november for at deltage i Roskildes lokalfinale på lørdag 4. november,” siger Sarah Dalgaard, der er viceskoleleder på friskolen.

Elevernes hobby
Årets tema 2023 for FLL er “Masterpeice”, hvor der med udgangspunkt i elevernes hobbyer skal arbejdes med at fremme interessen for netop disse. Ved at undersøge f.eks. teater, koncerter, kunst og kultur og se på de kompetencer, uddannelser og udførende personer bag, inspireres de til selv at gøre deres hobby mere attraktiv.

“Vores 7. årgang har hele denne uge arbejdet koncentreret med temaets fire områder: “Robot design”, Robot kørsler”,  innovationsprojekt samt kerneværdierne,” siger Sarah Dalgaard.

Seneste artikler

Fik du læst?