Kenneths enkeltmandsfirma i Rønne er vokset til 23 ansatte

Den 36-årige indehaver af Øens Byg & Montage, Kenneth Nielsen, har travlt: Virksomheden er vokset fra enkeltmandsfirma til 23 medarbejdere, og succesen skyldes, at der leveres et ordentligt stykke arbejde af firmaets håndværkere, siger den unge virksomhedsejer…

Kenneth Nielsen foran virksomheden på Borgmester Nielsens Vej i Rønne. (Fotos: Torben Ager)

 

Kenneth Nielsen er ikke selv i tvivl: Han og medarbejderne i firmaet sætter en ære i at aflevere et ordentligt stykke arbejde. Det er årsagen til den succes, som Øens Byg & Montage har haft i de senere år, hvor firmaet er vokset fra et lille enkeltmandsfirma til en større virksomhed med 23 medarbejdere.

Og han bliver da også drillet med den kendsgerning, at firmaet har adresse på Borgmester Nielsens Vej i Rønne: Kenneth Nielsen har foruden sin egen virksomhed også udlejningsejendomme med Designa Køkken, Würtz Værktøj, Din Køreskole samt Fridolf Udlejning. Han bor der også selv, i huset ved siden af cafeen. Ejer næsten hele vejen…

 

Rivende udvikling

Det er dog ikke ham – endnu – at vejen er opkaldt efter. Borgmester Nielsen var den socialdemokratiske borgmester i Rønne, Niels Nielsen, der sad på posten i mere end 20 år.

Men det er næsten 100 år siden, og så længe varede det ikke for Kenneth at få sit firma til at vokse. Han begyndte ene mand i 2009 med et tømrerfirma, Nielsens Ejendomsservice, med da firmaet kom ind i en nærmest rivende udvikling, blev det døbt om til Øens Byg & Montage.

For nu er det ikke kun tømrerarbejde, der udføres.  Nu er det også murer, montage og malerarbejde, og det omfatter alt det til de fag hørende. Tagarbejde, døre og vinduer, ombygning, støbearbejder, nedrivning, hegn, behandling af gulve – ja, stort set alt håndværk.

 

Fleste kunder er private

Øens Byg & Montage er faste gæster i rigtig mange hjem på Bornholm, Kenneth siger, at ca. 80 pct. af kunderne er private.

Og der er foreløbig kun rosende ord til firmaet og dets medarbejdere.

“Ja, men det er altså fordi, at vi sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde, og så synes jeg selv, at vi giver en god service, og det er heldigvis også, hvad vi hører fra kunderne”, siger Kenneth Nielsen, der dog også indrømmer, at han bruger næsten al sin tid på firmaet.

Det er nemlig også hans hobby at se tingene gro og se, at firmaet bare vokser og vokser. Ok, det blev til en ferie med den ældste søn på Mallorca, men ellers har han det vist bedst med at trække i arbejdstøjet og se, at alt kører, som det skal på Borgmester Nielsens Vej. Og så er der en søn mere og en kæreste, som fritiden tilbringes med, og det passer ham godt, for det er naturligvis dem, han allerhelst vil være sammen med.

Rønne IK’s hjemmebane hedder “ØBM Arena”. (Foto: Torben Ager)

 

Han er født i Aakirkeby og spillede tidligere fodbold i ÅIF. Men da han er næsten født med et par arbejdsbukser på, har villet være håndværker siden skoleårene på Aaker Skole,  så blev tiden snart for knap til at løbe rundt på fodboldbanen, og nu er han bedre til at være tilskuer, siger han med et lille smil.

Men interessen for fodbold er der stadig. Det er ikke tilfældigt, at han er hovedsponsor for Rønne IK’s hjemmebane, der har navnet “ØBM Arena”.

Og ligesom RIK gerne vil vinde på fodboldbanen, så vil Kenneth også gerne vinde i erhvervslivet.

Han er allerede kommet godt foran…

 

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Læsning til eftertanke

En lang påskehøjtidelighed er overstået. En lang påskeferie vil nogen vel sige. Begge måder at udtrykke sig på kan være rigtig. Jeg foretrækker den første

Læs mere »