Fortryllende eftermiddag i Paris

FLM: Der er tirsdag 10. oktober kl. 19 kirkebio i sognegården i Holmbladsgade med filmen ” Before Sunset”.

En fortryllende eftermiddag i Paris

 

Af Lene Dam Jørgensen

Tirsdag 10. oktober kl. 19 vises den amerikanske film fra 2004 ”Before Sunset” i Nathanaels Kirkes sognegård i Holmbladsgade 19. Det er en hjertevarm og dybt følelsesladet romantisk film, der fortsætter den betagende kærlighedshistorie, som blev vist i sognegården i sidste sæson.

”Before Sunset” handler om Jesse og Céline, der mødes tilfældigt ni år efter deres skæbnesvangre møde i Wien. I denne flygtige og fortryllende eftermiddag i Paris genopliver de deres forbindelse og udforsker de fortryllende stunder og ubesvarede spørgsmål fra deres fortid.

Erfarne og nominerede skuespillere
Jesse og Céline spilles af Ethan Hawke og Julie Delpy. Ethan Green Hawke er en amerikansk skuespiller. Han debuterede i Exploreres i 1985, men fik sit gennembrud i Døde poeters klub i 1989. Ethan Green Hawke har medvirket i en række film.

Julie Delpy er en fransk-amerikansk skuespillerinde, filmskaber, komponist og sangskriver. Hun har indstrueret, skrevet og medvirket i mere end 30 film, herunder Europa Europa fra 1990, Voyager fra 1991, Three Colours: White fra 1993, Før – trilogien ( 1995, 2004, 2013), En amerikansk varulv i Paris  fra 1997 og 2 dage i Paris fra 2007. Hun er blevet nomineret til tre César-priser, to Online Film Critics Society-priser og to Oscar-priser

Debat og let traktement
Efter filmen, vil der være mulighed for at blive og debattere filmen, Der serveres et let en lille tapasanretning til 25 kroner. Vin og sodavand kan købes for 10 kroner.

Seneste artikler

Fik du læst?