Fortjent pokalsejr til RIK

Festlig ramme i skønt fodboldvejr, da RIK vandt pokalfinalen 3-1 over NB Bornholm

RIK-spillerne jublede efter den fortjente sejr (Fotos: Torben Ager)

 

Det var det perfekte fodboldvejr, da et stort publikum mødte frem til pokalfinalen på stadion i Rønne i aftes. Her ventede RIK på gæsterne fra NB Bornholm, der i sidste uge vandt en flot 5-1 sejr i Københavnsserien over netop RIK.

Men billedet vendte sig i aftes. Nexø løb ind i en skidt start, da målmand Maciej Rezkis blev skader straks efter dommeren havde fløjtet kampen i gang, og han blev skiftet ud med Frederik Madsen, der gjorde det hæderligt.

Alligevel var den skadede målmand et dårligt varsel for de gule, og det blev da også Rønne, der bragte sig foran 1-0 ved Nicolai Olsen – til hjemmepublikummets store jubel. Men NB Bornholm kom ingen til 1-1 ved Kacper Stukonis.

Men gennem hele kampen var det Nexø, der løb efter Rønne – og ikke omvendt som i sidste uge. Og Rønne kom da også på 2- 1 ved Jonathan Vilhelmsen.

Nexø fik en skidt start, da målmand Maciej Rezkis blev skadet straks efter kampen var fløjtet igang.

 

I anden halvleg fortsatte RIK sin dominans, og det var fuldt fortjent, at Oscar Møller kunne øge til 3-1 – kampens resultat.

Nexø mødte op som favoritter – men i pokalfodbold kan alt ske, og Rønnes var den fortjente pokalmester i aftes. Nexø var en skygge af sig selv og lignede i alt fald ikke et tophold i KS i aftes.

Rønne kan nu se frem til at møde 2. divisionsholdet fra B.93 i næste opgør i Sydbank Pokalen.

Seneste artikler

Fik du læst?

Læsning til eftertanke

En lang påskehøjtidelighed er overstået. En lang påskeferie vil nogen vel sige. Begge måder at udtrykke sig på kan være rigtig. Jeg foretrækker den første

Læs mere »