Fortællinger fra Christiania

FORTÆLLINGER: Svanekegaarden byder velkommen til en aften, hvor der dykkes ned i historier fra fristaden Christiania gennem præsentationen af fotobogen “Al Magt Til Kærligheden”.

Det findes flere spændende boliger på Christiania.

 

Så er der meget mere om Christiania: Det kontroversielle område i København, hvor godt og ondt har blandet sig, siden journalisten, nu afdøde Jacob Ludvigsen, der i mange år boede på Bornholm, i 1971 var med til at grundlægge “fristaden.” Det sker tirsdag 2. juli kl. 19.30 i Svanekegaarden.

Gennem 61 menneskefortællinger og smukke portrætter får gæsterne et unikt indblik i livet og drømmene hos dem, der kalder Christiania deres hjem.

Et anderledes univers
“Al Magt Til Kærligheden” er en fotobog, der bringer os tæt på de mennesker, der udgør Christiania. Når man træder ind i Christiania, mærker man straks, at det er et anderledes univers – fri for biler, fyldt med kunst og specielle personligheder. I en tid, hvor fristaden ofte er i mediernes søgelys, desværre også lejlighedsvis på grund af heftig kriminalitet, giver denne bog os et anderledes perspektiv ved at fokusere på de individuelle historier og skæbner.

Bogen er skabt af den prisbelønnede fotograf Shazia Khan og tekstforfatter Ole Reimer. Gennem deres arbejde møder vi unge hippier, der kom til Christiania for mange år siden, og de unge, der er født og opvokset der. Hver fortælling er unik og giver os et personligt og varieret billede af livet i fristaden.

Seneste artikler

Fik du læst?