Forrygende tæt på den ægte vare

Musikhuzet bød lørdag aften på guitar, kirkeklokker og skoledrengeuniform til forrygende koncert med Almost AC/DC

Jyske Almost AC/DC på scenen i Musikhuset i Rønne. (Foto: Musikhuset / Anders Hansen)

 

Lørdag aften vendte det hele tilbage til scenen i Musikhuzet.
Guitarerne, kirkeklokkerne og skoledrengsuniformen blev fundet frem fra gemmerne, da Almost AC/DC for anden gang gæstede Bornholm. Bandet havde glædet sig til at komme tilbage til Musikhuzet og spille for det veloplagte publikum, hvilket tydeligt kunne mærkes helt ud over scenekanten.

Lyden og looket fra Silkeborg-bandet var stadig intakt – og så tæt på den ægte, australske  vare som muligt. (Australske AC/DC har solgt mere end 200 mio. album verden over…)
Den kan de gæve jyder ikke stikke, men det blev til en aften med genkendelige rocksange fra et af de største rock/heavy-bands der findes, mesterligt udført af Almost…

Stemningen i Musikhuzet var fantastisk, og publikum blev sendt hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Send dine anmeldelser til Bornholmnyt.dk

Bornholmnyt.dk er en gratis lokalavis på nettet til alle bornholmere – og alle de mange ovre , der bare elsker øen. Vi skriver med andre ord for alle, der bor på eller holder af øen. Og kunst og kultur er meget vigtige elementer for os. Send derfor gerne tip eller ideer til artikler om kulturelle emner og meget gerne dine egne anmeldelser af koncerter, store som små, bogtips, udstillinger m.m. Lad os sammen sætte fokus på alle dele af det kulturelle liv på øen. Send tekst og meget gerne foto til red@bornholmnyt.dk. 

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Læsning til eftertanke

En lang påskehøjtidelighed er overstået. En lang påskeferie vil nogen vel sige. Begge måder at udtrykke sig på kan være rigtig. Jeg foretrækker den første

Læs mere »