Forrygende afslutning med to lynmål gav et point til NB Bornholm

Uafgjort 3-3 i Hvidovre efter flot start med hurtig føring, men uheldigt målmands-kiks i glat føre satte Hvidovre i gang. Bornholmerne kom dog stærkt igen…

NB Bornholm fightede godt i øsende regnvejr i Hvidovre. (Fotos: Finn Edvard)

I silende regnvejr, suppleret med decideret haglvejr, kom NB Bornholms mandskab i Københavnsserien bedst fra start i lørdagens opgør med Hvidovres andethold på anlægget bag Hvidovre Stadion.

Godt bakket op af en lille gruppe medrejsende fans begyndte de gule i højt tempo, og bragte sig fortjent og hurtigt foran 0-1 ved Rasmus Kristensen. I de næste 20 minutter var de gule alle vegne og kunne næsten drible også mellem regndråberne, men et uheldigt opspring på den glatte og våde bane snød Magnus Hansen i målet og Hvidovre kom på 1-1.

(Artiklen fortsættes under billedet)

NB Bornholms målmand Magnus Hansen viser, hvordan bolden smuttede på den glatte bane, da Hvidovre bragte sig på 1-1.

Herefter tog Hvidovre fat og bragte sig på 3-1, hvilket var stillingen, da der bare mangler 15 minutter af kampen.

Men så kom der gang i gæsterne og på to hurtige mål ved henholdsvis Nicolai Madsen og og Kacper Stukonis bragte NB Bornholm sig på 3-3. En forrygende afslutning, der kunne have været blevet endnu bedre, hvis de bornholmske gæster havde fået tilkendt et ellers oplagt straffespark, som dommer Rabir Elkhatib dog ikke fløjtede.

NB-cheftræner Thomas Jørgensen var ikke bange for at anvende udtrykket “tyveri” om det ikke-dømte straffespark efter kampen, men havde til gengæld lutter ros til sine spillere:

En gruppe NB-fans trodsede vind og vejr og fulgte de bornholmske spillere i Hvidovre.

“Det er flot at komme tilbage, når man er bagud 3-1 kort før slutfløjt. Og vist blev vores målmand Magnus Hansen overrasket af bolden i det glatte føre, men til gengæld leverede han en fantastisk præstation i anden halvleg, så det er ikke for meget at sige, at vi kan takke ham rigtig meget for, at vi alligevel fik det ene point med hjem”, sagde en tilfreds træner Thomas Jørgensenefter kampen.

NB Bornholm er nu placeret midt i rækken – men med en kamp mindre end flere af de andre hold. Holdet spiller næste kamp lørdag 17. oktober kl. 14 hjemme mod Kastrup. Begge hold har 14 points og kan med en sejr rykke flere pladser op i tabellen.

Rønne i bunden

Rønne IK har været oversidder i denne weekend og er placeret i bunden med bare fire points. Rønne skal spille i Valby Idrætspark den kommende lørdag mod FC Udfordringen. Hjemmeholdet er kommet fra start med 11 points og må betegnes som favoritter.  Et nyt nederlag og Rønne IK begynder at få det svært i denne sæson.