Folkemødet præsenterer det største program nogensinde

FOLKEMØDE: Når Folkemødet vender tilbage torsdag 13. juni kan gæster og deltagere i år vælge mellem 3400 events. Årets Folkemøde er således både større end sidste års 2800 events og slår rekorden fra 2017, hvor der var 3200 events.

Folkemødet – større end nogensinde. (Foto: Torben Ager)

 

Folkemødets direktør Peter Christiansen er begejstret for den store interesse for Danmarks største demokratifestival.

“I en tid hvor vi ofte taler om, at demokratiet er under pres, er det mildest talt opløftende at se, at opbakningen til Folkemødet vokser. Jeg kan kun samle håndfladerne og sige tak til alle vores partnere, arrangører og folkemødegæster, som både med ord og handling viser, at Folkemødet er vigtigt for demokratiet, vidensdeling og den offentlige samtale,” siger Peter Christiansen.

Folkemødet er et stort demokratisk fællesskab, hvor tusindvis af organisationer, virksomheder, foreninger, partier og græsrødder hvert år stiller op til dialog og samtaler med hinanden og titusinder af almindelige danskere.

Demokratiets fjender
De rekordmange tilmeldte events er for Peter Christiansen et tydeligt signal om, at Folkemødet lever op til sit mål om at styrke demokratiet.

“Et stærkere Folkemøde viser, at vi i Danmark tager kampen op mod demokratiets fjender, hadtale og techgiganternes profitorienterede algoritmer. Det viser også, at vi danskere er rede til at se indad og tage de svære samtaler om samfundets udfordringer og mangler, og hvordan vi ikke bare kan udvikle Danmark, men også videreudvikle vores fælles samtale,” siger han.

Højaktuelt Folkemøde
Hvert år under Folkemødet samles op imod 60.000 mennesker i alle aldre for at lytte, tale og udvide deres viden sammen. Blandt de mange events vil de besøgende opleve, at særligt to temaer går igen på dette års Folkemøde: sundhed, omsorg og forebyggelse samt klima, miljø og natur.

Seneste artikler

Fik du læst?