Flyvende uheld, men også flot andenplads

FOLKERACE: Anden afdeling af DM i Folkerace blev lørdag kørt på Korskrobanen ved Esbjerg, hvor Torben Larsen fik en ordentlig flyvetur i sin Audi

Torben Larsen fik for meget fart på flyveturen i Esbjerg. (Foto: KJ Foto)

 

Torben Larsen fra Teamvwrally i Hasle havde taget turen til Esbjerg sammen med sin klubkammerat Lars Andersen.  Torben havde set frem til at køre på banen, da det er en af hans favoritbaner.

Træning gik også rigtig godt, han havde god fart i bilen og styr på banen, men da han i første heat landede efter flyvehoppet, knækkede drivakslen, Audien lavede en piruette og ramte en vold,

Fuldførte heatet
Torben kom hurtigt igang igen og fuldførte heatet. Der blev knoklet for at få bilen klar til næste heat, men det viste sig desværre, at der var sket større skade, end først antaget. Så Torben måtte se til fra publikumsrækken resten af dagen og heppe på klubkammeraten.

Flot andenplads
Lars Andersen havde til gengæld heldet med sig denne gang. Lars fuldførte alle de indledende heat og på trods af et gearskift der drillede, lykkedes det ham at komme i en c-finale.

Det blev til en andenplads i C-finalen og begge kørere havde deres biler med hjem igen.

Næste afdeling køres på Nisseringen ved Næstved i Pinsen. Teamvwrally forventer at deltage med tre biler, og Lars Andersen deltager også.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fik konfiskeret kniv

  POLITI: I forbindelse med Toldstyrelsens kontrol ved færgen fra Sassnitz blev føreren af en personbil fundet i besiddelse af en kniv uden anerkendelsesværdigt formål.

Læs mere »