Flere spændende navne til Wonderfestiwall

FESTIVAL: Scarlet Pleasure,  Saint Clara, Fabräk, Gobs, Saint Clara og Kind Mod Kind er nye navne til dette års festival, hvor man nu kan melde sig som frivillig og også søge Wonderlegatet

Wonderfestiwall – vil du være frivillig?

 

Fem nye kunstnere, Scarlet Pleasure,  Saint Clara, Fabräk, Gobs, Saint Clara og Kind Mod Kind vil krydre Wonderfestiwalls i forvejen store program, som allerede tæller af Tobias Rahim, Thomas Helmig, JADA, Søren Huss, Zar Paulo, Soleima, Artigeardit, Phlake, Magtens Korridorer, Pil, Lamin, Jung, Carpark North, Kalaset, Benny Jamz og Jacob Aksglæde. Og der er stadig flere spændende navne i vente.

Vil du være frivillig?
Det er nu muligt at tilmelde sig som frivillig og være med til at bakke op om festivalen samtidig med man får en billet og en masse socialt samvær med en masse andre ildsjæle.

“Festivalen er helt afhængig af de over tusinde bornholmere, som hvert år gider give en hånd med. Uden deres hjælp kunne festivalen ikke eksistere. Vi håber derfor at bornholmerne igen i år vil tag en tørn i Slotslyngen,” siger medarrangør Daniel Mühlendorph.

Tilmelding skal ske via: www. wonderfestiwall.dk/frivillig/

Søg legat
Wonderfestiwall uddeler igen i år  Wonderlegater til unge talenter under 25 år, der har gjort det godt inden for kulturen eller idrætten.

Derfor vil festivalen gerne opfordre folk til skrive ind med deres indstilling og begrundelse for hvorfor netop dette unge menneske fortjener et Wonderlegat. Deadline for indstillinger er den 18. Maj kl. 12.00 Indstilling med begrundelse sendes til: wonderlegat@wfw.dk

Billetter til Wonderfestiwall kan købes på Ticketmaster via dette link: https://www.ticketmaster.dk/artist/wonderfestiwall-billetter/991675.

Her finder man både endags- og partoutbilletter. Det er også via dette link at man køber billetter til overnatning på Wonderfestiwalls campingområde, dog er alle hytter og tipier til festivalen allerede udsolgt.

 

Seneste artikler

Fik du læst?