Flere færdselsuheld i glat føre

POLITI: Igen onsdag var der to biler, der uafhængigt af hinanden kørte galt i det glatte føre. Kl. 14.30 ringede en bilist selv til politiet og oplyste, at hans bil var skredet på vejen mellem Nyker og Klemensker og var endt i grøften. Ingen var kommet til skade, og føreren ventede på vejhjælp.

En anden bilist var ikke lige så meddelsom. Efter at være kørt ind i et plankeværk ved Aakirkeby, havde han forladt stedet uden at ringe til politiet eller få fat i ejeren af plankeværket. Ejeren af det ødelagte plankeværk havde selv fundet frem til bilen og anmeldte det til politiet. Onsdag aften aflagde en patrulje besøg hos ejeren af bilen, som erkendte, at han havde ramt plankeværket.

Føreren af bilen kan nu se frem til en bøde for overtrædelse af færdselsloven, hvor det bl.a. fremgår, at, man i forbindelse med færdselsuheld snarest muligt skal underrette skadelidte eller politiet, hvis man har forvoldt skade på ejendom eller ting og der ikke er nogen til stede, som kan modtage oplysninger om trafikantens navn og bopæl.

Seneste artikler

Fik du læst?

Samtalesalon om ensomhed

ENSOMHED: Frivillig forum Bornholm ønsker at sætte fokus på, hvordan det bornholmske foreningsliv kan være med til at forebygge ensomhed blandt bornholmerne   Frivillig forum

Læs mere »