Flemming har fået større muskler

Uge 7 på slankeholdet: Flemming har fået øget muskelmassen – eller det må man da håbe, for vægten er steget endnu engang…

Flemming – mindre fedt – flere muskler. (Foto: Torben Ager)

 

Flemming er ikke selv i tvivl: Den  – endnu engang – øgede vægt skyldes en øget muskelmasse. Det – og alene det – er årsagen til, at Flemmings vægt endnu engang er øget her i uge 7 af det ialt 8-ugers lange slanke- og motionskursus, som han pt. et i gang med at gennemgå sammen med en snes andre.

Vejleder er “Slanke-Sheriffen” fra Snogebæk alias Ole Nisbeth, der har tilrettelagt kurset, der i al sin enkelthed går ud på at droppe al alkohol, alle søde sager, alle chips samt gå mindst 12.000 skridt hver dag.

Samtidig mødes alle deltagere hver onsdag på Campus Bornholm, hvor der er forskellige former for træning, boldspil, trappeløb m.m.

Og denne websites udgiver, mediemanden og iværksætteren, 54-årige Flemming Falk Hansen fra Tejn , rask og rørig, har været en flittig deltager i nu syv uger.

Insisterende kæreste

Det begyndte højt og flot: Flemmings oprindelige vægt var 97,4 kilo og i løbet af ganske kort tid vart vægten reduceret med godt seks kilo. Et imponerende resultat, ikke mindst på grund af “Slanke-Sheriffen” og en temmelig insisterende kæreste, der får Flemming afsted daglig på de lange gåture ved Hasle og Sandvig.

Men i de seneste uger er vægten steget en smule igen.

Uha, valgflæsk…

Og Flemming har mange forklaringer parat: Først var han faldet lidt i vandet ved en god middag, og forleden kunne han ikke nære sig for at gå ombord i en større portion valgflæsk. Først steg vægten en anelse til 92, 8 kilo – og i denne uge landede nålen på 93,8.

“Ja ja, men det er ikke fedt,” siger Flemming hastigt: “Den øgede vægt skylde sen øget muskelmasse,” forklarer han.

Redaktøren skal til at sige en hel masse om vrøvl og søforklaringer, men desværre støttes Flemmings forklaring af “Slanke-Sheriffen”: Den let øgede vægt skyldes mindre fedt og flere muskler, og så er alt jo godt.

“Ja, og min søn siger også, at det er rigtigt,” siger Flemming.

Gad vide, hvad det har kostet ham, men summa summarum: Kurset går som planlagt: Vægten er reduceret med næsten fire kilo – og noget fedt erstattet med muskler.

Nu venter der den sidste uge, og vi glæder os til at fortælle om resultatet.

Fortsætter med det sunde

Men det vigtigste af det hele er måske, at Flemming ikke holder op med at dyrke den sunde levevis efter kurset:

“Nej, jeg fortsætter, det er slet ikke så svært at holde sig fra chips og søde sager, men en fadbamse i ny og næ, det skal der være plads til,” siger han.

Vi tales ved næste torsdag…

 

Seneste artikler

Fik du læst?