Fed blues i Pakhuzet

MUSIK:  Fredag aften blev Raschs Pakhuz i Rønne fyldt med autentiske bluesrytmer, da Kenn Lending Blues Band tog scenen.

(Foto: Erling Nielsen)

Af Torben Severinsen

Skandinaviens “Bluesmand”, Kenn Lending, og hans dygtige band leverede en koncert, der begejstrede publikum med en aften fuld af musikalsk magi, humor og spilleglæde.

Kenn Lending Blues Band, en institution i det danske og nordiske blues- og jazzmiljø siden 1980, præsenterede et varieret og inspirerende repertoire, hvor Kenn’s egne sange var i centrum. Publikum blev taget med på en musikalsk rejse, der blandede forskellige stilarter, men altid holdt fast i bluesens kerne.

Bandet bestod denne aften af Mads Søndergaard på keyboards, Svenni Svafnisson på bas og Jacob Vikkelsø på trommer. Hver musiker viste stor virtuositet og evne til at improvisere, hvilket gjorde koncerten til en unik oplevelse.

Raschs Pakhuz summede af energi, og publikum nød den uforglemmelige aften, hvor stemningen var i top. Kenn Lending Blues Band beviste endnu en gang deres plads som centrale figurer i blues- og jazzscenen i Norden.

 

Seneste artikler

Fik du læst?