Et lille juleeventyr om et lille æsel

Hvis du har lyst til at læse et hjertevarmt juleeventyr i kalenderform, så er historien om Marias lille æsel et rigtig godt bud.

Et skønt juleeventyr – dels op i 24 kapitler.

 

Af Pernille Lindblom

Historien om “Marias lille æsel” henvender sig til alle voksne, der synes det er hyggeligt at læse op for børnene af en fint illustreret bog.

Fortællingen egner sig til børn fra børnehavealderen, og er inddelt i 24 afsnit. Den kan anbefales til en stille hyggestund om eftermiddagen, eller som godnat historie.

Bogen er en fortryllende historie om, hvordan tillid kan være med til at skabe forandring og forvandling. I fortællingen følger man det dovne og beskidte æsel, som ingen værdsætter eller drager omsorg for. Lige indtil den dag, hvor æslet møder den gode og næstekærlige Maria, som kan få det bedste frem i alle.

Der venter det lille æsel i Nazareth et fantastisk eventyr og et nyt liv, da det bliver købt af snedkeren Josef, som en gave til hans kone Maria, og kommer med på deres legendariske rejse til Betlehem.

Det bliver til et usædvanligt venskab, og fortællingen om, hvad der kan ske, når man pludselig møder nogen, der tror på det bedste i alle levende væsener, og som har modet og evnen, til at få øje på skønheden, bag selv den hårdeste facade.

Bogen er oversat fra svensk, og netop udkommet på forlaget Blue Pearl Books.
Den kan købes med en tilhørende klassisk lågekalender, på forlagets hjemmeside.
Forfatter: Gunhild Sehlin, Illustrationer: Thobias Faber. Pris kr 249,-

Seneste artikler

Fik du læst?