Et kig på Bornholm gennem naturfotografernes linse

FOTOGRAFI: Foto Factory, en meget foto-interesseret familie –  inviterer alle til at udforske Bornholms enestående natur gennem deres fotografiske linse.

Kobbe åen på Bornholm. Fotograferet af Foto Factory.

 

Bornholm, med dramatisk kystlinje, frodige skove og historiske sprækkedale, er en skattekiste af naturoplevelser. Helligdomsklipperne står som majestætiske vagter over havet med deres lodrette klippevægge og dybe indskæringer. Denne unikke geologi, hvor grundfjeldet når helt op til overfladen, skaber en spektakulær udsigt og er et sandt paradis for naturelskere.

Hos fotofamilien Foto Factory er turene til Bornholm altid en familiebegivenhed.

Maria Rosendal og Martin Bay er parret bag Foto Factory. Sammen dyrker de deres fælles passion for naturen og fotografi, når drager på eventyr med deres to piger. De har været på opdagelse i mange lande, men det er specielt den nordiske natur der har deres passion. Naturfotografierne inkluder billeder fra små danske øer til de dramatiske bjerge på Færøerne og Skotland.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Maria og Martin

 

“Vores døtre elsker at udforske øens mange gemmesteder, og vi nyder at fotografere i de tidlige morgentimer og sene aftentimer, hvor lyset er blødest og mest stemningsfuldt. Det er i disse øjeblikke, vi fanger de mest magiske billeder af øens landskab,” fortæller Martin Bay.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Martin fortæller:

“Bornholms sprækkedale, som Ekkodalen og Randkløve Skår, er fascinerende områder, hvor naturen viser sig fra sin mest vilde side. Døndalen med sine små og store vandfald byder på en fortryllende oplevelse, hvor man kan følge de små åer gennem en tunnel af høje træer og væltede stammer. Det er her, man virkelig kan føle sig ét med naturen og nyde stilheden, kun afbrudt af vandets brus og fuglesang.”

Bådtur fra Gudhjem
Og fortsætter: “Helligdomsklipperne er et af de mest markante naturområder på Bornholm. Med deres dramatiske klippeformationer og dybe huler, er de et spændende sted at udforske. Tag en bådtur fra Gudhjem til Liebertsklippen og oplev de mange trapper, der fører ned til vandet. Det er en oplevelse, der byder på både spænding og skønhed.”

(Artiklen fortsættes under billedet)

Martin Bay er også begejstret for Dueodde:

“Dueodde er en anden perle på Bornholm, kendt for sin hvide sandstrand og klitlandskab. En tur gennem klitplantagen til stranden byder på en magisk oplevelse, især ved solnedgang, hvor lyset skaber en varm glød over skovbunden og havet,” siger han.

Vil inspirere
Martin Bay og familie vil gerne inspirere andre:

“Vores mål med Foto Factory er at inspirere andre til at udforske og værdsætte den skønne natur, Bornholm har at byde på. Vores mange besøg på øen har resulteret i en række fotografier, der indfanger dens unikke skønhed. Vi håber, at vores billeder og oplevelser kan inspirere dig til at gå på opdagelse i Bornholms natur og finde din egen forbindelse til øens enestående landskaber.”

For at se familiens samling af Bornholm-plakater kan man besøge  https://foto-factory.dk/c/plakater/bornholm-plakater/

Seneste artikler

Fik du læst?