Erik gjorde fantastiske fund på Bornholm – igen

HANDEL & VANDEL: Hele Danmarks “Kræmmer-Erik” fandt særdeles interessante  ting rundt omkring på øen – især noget spændende keramik 

“Kræmmer-Erik” med relieffer fra Michael Andersen og vaser fra Lasse Fischer. (Foto: Torben Ager)

 

Nogle mennesker har mere talent for at gå på på jagt efter gamle ting og sager end andre. En af dem, der virkelig kan finde nogle interessante ting rundt omkring er den efterhånden landskendte “Kræmmer-Erik” fra Tv2’s spændende programmer om at gå på jagt efter gamle ting og sager.

I tv-programmet om fantastiske fund, der bl. a. kan ses allerede nu på tirsdag 2. maj kl. 19.25 på TV2 Fri, demonstrerer “kræmmer-Erik” alias Erik Christiansen med butik i Kulhuse i Hornsherred på Sjælland, sin fantastiske evner til at gøre nogle gode fund.

Erik har lige været en tur på Bornholm, og her fandt han bl. a. noget spændende keramik fra Michael Andersen samt yderst dekorative vaser fra Lasse Fischer i Klemensker. Tingene sælger Erik nu videre fra butikken i Kulhuse, der tager fat på den nye sæson på fredag, St. Bededag.

Giraffer – helt unikke – fra Michael Andersen. (Foto: Torben Ager)

 

De hurtige og de heldige kan bl. a. få relieffer fra Michael Andersens Keramikfabrik til favorable priser – reliefferne har Erik netop købt på Bornholm, som han betragter som noget nær sit andet hjem, efter han og hans ægteviv, Birgtitte, der nu i øvrigt har været gift i 53 år, for rigtig mange år siden begyndte at rejse til Bornholm for at besøge Eriks onkel, der drev “Vandmøllekroen” ved Rønne.

Det blev til en livslang kærlighed til øen for både Birgitte og Erik – der nu også er forhandlere af de populære produkter fra Michael Andersens Keramikfabrik fra butikken i Kulhuse.

Hvorfor ikke forsøge at gøre Erik kunsten efter? Der er stadig mange gode fund at gøre rundt omkring på Bornholm.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »