Erhvervsrejsende udviser rekordstor interesse for Bornholm

Hoteldrift i vækst: Erhvervslivet har fået øje på Bornholm, hvor antallet af erhvervsrelaterede overnatninger er vokset stødt. Det mærker man hos BB Hotels i Rønne, hvor de erhvervsrejsende udgør en central del af hotellets kundesegment.

BB Hotels i Rønne – populært hotel

 

Med næsten en halv million bookninger var 2022 rekordår i den bornholmske hotelbranche, hvor også antallet af erhvervsrejsende nåede det højeste niveau nogensinde. Erhvervslivet stod for mere end 60.000 bookinger, og det svarer ifølge tal fra Danmarks Statistik til en stigning på 50 procent på ti år.

Et af de hoteller, der har fået ekstra travlt som følge af de mange erhvervsrejsende, er BB Hotels i Rønne. Her er efterspørgslen på erhvervsrelaterede overnatninger så stor, at virksomhedernes behov er blevet et centralt omdrejningspunkt for hotellets strategi.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Shejla Gunic – hotelchef i Rønne

 

“Vi har gennem de seneste to-tre år spottet et stort forretningspotentiale blandt erhvervskunderne, som fylder mere og mere i vores kalender. Netop derfor spiller den type kunder i dag en endnu mere central rolle i vores strategi, og vi forsøger at imødekomme de erhvervsrejsendes behov med en god placering, konkurrencedygtige priser og et simpelt bookingsystem,” siger Shejla Gunic, hotelchef hos BB Hotels.

Pris og placering
Et af de firmaer, der udfylder hotelsengene hos BB Hotels, er Hasle Refractories med base i Rønne. Virksomheden er førende aktør inden for ildfast teknologi, og for dem og mange andre erhvervskunder er der fokus på pris, praktikalitet og placering, når der skal vælges hotel til medarbejderne.

“For os handler det primært om prisen og enkelheden. Når vi har mange medarbejdere, der skal overnatte på én gang, skal det være let at navigere i bookingsystemet, og så skal kvaliteten af værelser og rengøring selvfølgelig være i orden,” forklarer Karen Bladt, Hasle Refractories’ administrerende direktør.

Fokus på erhvervslivet
Hos BB Hotels vil erhvervslivet være fokuspunktet for hotellets fremtidsplaner. For dem er der ingen tvivl om, at interessen for Bornholm fortsat vil vokse blandt de erhvervsrejsende.

“Vi forudser, at udviklingen vil fortsætte, og derfor vil vi også i fremtiden have fokus på erhvervslivets behov,” siger Shejla Gunic og tilføjer:

“Bornholm har meget at byde på, og det har de øje for i virksomhederne. Vi tror på øens potentiale for erhvervslivet og vil fortsat gøre en aktiv indsats for at tiltrække erhvervsrejsende.”

Siden 2003
BB-Hotels er en dansk hotel-kæde med selvbetjeningshoteller. De har eksisteret siden 2003 og har hoteller i Aahus, Frederikshavn, Herning, Vejle og Rønne.

Seneste artikler

Fik du læst?