Erhverv og kunst støtter Stop Spild Lokalt i Nexø

MADSPILD: Erhvervsforeningen Østbornholm og Nexø Sandskulpturpark støtter Stop Spild Lokalt Nexø med 7000,-

Formand for Erhvervsforeningen Østbornholm Carsten Aalling, th, bestyrelsesmedlem Ditte Lønborg, th, og Formand Dorte Marker, Stop Spild Lokalt, Nexø.

 

Erhvervsforeningen Østbornholm og Nexø Sandskulpturpark har besluttet at yde en værdifuld støtte på 7000,- til Stop Spild Lokalt, Nexø. Donation vil bidrage til organisationens vigtige arbejde med at bekæmpe madspild og støtte borgere i nød.

Stop Spild Lokalt Nexø, bestående af 35 dedikerede ulønnede frivillige, arbejder hårdt for at sikre, at der årligt uddeles op til 11.000 poser mad. Målet er at bringe glæde og støtte til primært borgere med stramme budgetter, og denne støtte vil bidrage til at realisere dette formål.

Vi har brug for dem
Formanden for Erhvervsforeningen Østbornholm, Carsten Aalling: “Borgere, der gør en lokal indsats til gavn for fællesskabet, har Bornholm aldrig haft så meget brug for som i disse sparetider. Vi er stolte over at støtte Stop Spild Lokalt, Nexø og deres vigtige arbejde.”

Carsten Aalling tilføjer: “Få lokale frivillige timer i foreninger eller som en hjælpende hånd rundt i byen giver mangefold tilbage for en stadig bedre leveby, hjerternes by Nexø.”

Carsten Aalilng opfordrer alle til at besøge byens hjemmeside Østbornholm.dk for at få mere information om Nexøs foreningsliv  – og hvordan man kan bidrage til fællesskabet,

Seneste artikler

Fik du læst?