En time på Facebook…

Så gjorde jeg det igen. Spildte næsten en times tid på at glo på alt muligt knold på Facebook.

Jeg skulle faktisk bare ind og dele en interessant artikel til læserne af vores onlinemedier – så blev jeg opmærksom på en bekendt, der har fødselsdag i dag.

Afsted med en fødselsdagshilsen. Så dukkede der et spændende filmklip op med Clint Eastwood fra Dirty Harry-filmene, der, hvor han siger: “Do you feel lucky, punk?”

Han siger det faktisk på en anden måde, men det er altså denne replik, som folk tror, han siger.

Filmen er over 50 år gammel, utroligt, at man kan blive ved med at glo på det.

Bagefter var der et morsomt klip med en løve, der kunne lide at blive kløet på maven – og så var der minsandten en ny fødselsdag, der dukkede op.

Mine venner Poul Erik og  René har været i Sønderborg og spist en bedre middag, den begivenhed måtte lige have et like – og så dukkede der noget op om nogle ure, jeg er interesseret i.

Af en eller anden grund kommer der også hele tiden klip med folk, der behandler andres rygge, osteopater, hedder de vist. Mærkeligt, for min ryg fejler ikke noget og jeg har ikke ledt efter nogen osteopater.

Så er der en mand, der går amok på Mette Frederiksen og mener, at hun er skyld i alle ulykker, alle  – og så en utrolig morsom mand fra USA, Don Rickles, der hele tiden driller Frank Sinatra. Meget ofte i Johnny Carson Show. Nu er de alle tre døde, Sinatra i 1998, Rickles i 2017 og Carson i 2005, men på Facebook er de alle lyslevende – og det et kosteligt at se, når den lille, tykke Rickles virkelig tager strøm på Sinatra, driller ham med hans påståede Mafia-forbindelser.

“Your good friend, Mango Mangonanzo, two bullet in the head thursday…”

Eller når Dean Martin møder den fulde pilot og meget mere. Et klip fra “Afrikas Dronning” – og så kommer der pludselig en sketch med Dirch Passer og Keld Petersen. “Tømmerflåden…”

Så er der de tv-shows, hvor skeptiske dommere bliver vildt overrasket over en mand, der både kan trylle, steppe, synge og stå på hovedet – næsten på een gang, eller sådan noget. De er ved at være trættende, de klip…

Der er selvfølgelig ikke een under 60 år, der kigger på dette, men jeg gør, mærkeligt nok. Men jeg er selvfølgelig også over 60, selv om man ikke kan se det.

Og så er der nemt gået en times tid.

Det er ikke en fritidsbeskæftigelse, jeg sådan går rundt og praler med. For De kunne vel ikke finde på sådan at spilde tiden?

Så lad det blive mellem os.

God weekend…

 

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?