En forunderlig fortælling…

Det tog Erik Refner mere end 70 år at få skrevet sin bog “En forunderlig fortælling om vejen hjem…”

Bogen “En forunderlig fortælling om vejen hjem” har været længe undervejs. Den fås gratis ved henvendelse til forfatteren…

 

Af Pernille Lindblom

Det var tilfældigt at jeg faldt over denne lille, finurlige bog, hvori bogens forfatter, Erik Refner, beretter om en livsomvæltende åbenbaring, han oplevede som barn.

Erik var forinden, ifølge andres og egen opfattelse, en uhelbredelig gudsfornægter, men denne uventede oplevelse, gav ham svarene på mange af livets store spørgsmål. At videreformidle sine tanker og erfaringer, på forståelig vis og til gavn for andre, har dog været lettere sagt end gjort. Derfor har bogen været mere end 70 år undervejs.

“En forunderlig fortælling om vejen hjem” er en tankevækkende bog, der ifølge forfatteren fortæller os sandheden om, hvem vi er. Desuden gennemgår han nogle af hovedprincipperne i storværket “Et kursus i mirakler” og sætter fokus på omfortolkning af begreber som tilgivelse og skyld.

På bagsiden står der:”Om du er troende eller ej spiller ikke den store rolle. Alle kan have glæde af at læse og studere bogen”.

En forunderlig fortælling om vejen hjem.
Erik Refner. 
150 sider.
Bogen kan rekvireres gratis via mail til: erikrefner@protonmail.com

Seneste artikler

Fik du læst?