En flot og fornem hæder til Bornholms Motor Sport

Dansk Automobil Sports Union har kåret Bornholms Motor Sport som “Årets klub 2022”. Klubben er blevet udvalgt af de øvrige klubber på det årlige repræsentantskabsmøde.

Torben Larsen og Christina Steinlein i selskab med en anden dygtig kører, Tobias Larsen.

 

Bornholms Motor Sport med base i Hasle har modtaget en fornem hæder på repræsentantsskabsmødet hos Dansk Automobil Sports Union, der blev holdt i weekenden i Vejen. Bornholms Motor Sport var repræsenteret ved formanden Torben Larsen og sekretær Christina Steinlein.

Og det blev bemærket, at det hele taget været et begivenhedrigt år for bornholmerne: Bornholms Motor Sport kunne i juli indvie øens første permanente folkeracebane – en indvielse der kunne finde sted efter en lang og sej kamp for et fast baneanlæg.

Utrættelige spydspidser
Dansk Automobil Sports Union fortæller om de bornholmske motorsportsfolk:

“Med Torben Larsen, Henrik Bloch Andersen og Christina Steinlein som utrættelige spydspidser har Bornholms Motorsport flere gange været “slået hjem” og har oplevet masser af modgang under arbejdet med en bane på klippeøen. Tredje gang – sådan cirka – er som bekendt lykkens gang, og efter at klubbens medlemmer har folkeræset rundt på forskellige adresser på øen, er den lange historie nu endt lykkeligt.”

(Artiklen fortsættes under billedet)

Da afstemningen var slut, var det en meget stolt og rørt BMS-formand, der kunne gå op og modtage diplomet for “Årets klub 2022”.
For ikke nok med at BMS vandt titlen, men det var også til stående og taktfast bifald. Ca. 100 mennesker fra klubber i hele landet rejste sig op og hyldede BMS.

 

Er meget stolte
“Vi er meget stolte over at være kåret til årets klub, og det betyder meget, at det var lagt ud til de øvrige 70 klubber at stemme om det. Anerkendelse fra egne rækker er guld værd,” siger formand Torben Larsen fra BMS.

Med hæderen som “Årets klub 2022” modtog Bornholms Motor Sport kr. 5.000 og et diplom. To andre klubber var nominerede,  Lemvig og Omegns Motorsport og LUG København.

Seneste artikler

Fik du læst?