En eftermiddag med irsk musik

FOLKEMUSIK:  Søndag eftermiddag optrådte et multi-internationalt band med irske, skotske og tyske medlemmer i Raschs Pakhus. Det var bandet “Cara” som turnerer verden over med unikke fortolkninger af keltisk musik, solidt forankret i den irske og skotske tradition.

“Cara” på scenen i Rønne. (Fotos: Annika Liv Agerskov Pedersen / Musikhuzet)

 

Af Torben Severinsen

Med de to kvindelige forsangere Gudrun Walther, og Kim Edgar kombinerede “Cara” vokal, klaver, violin, fløjte, guitar, sækkepibe og harmonika og leverede karismatisk tilstedeværelse på scenen søndag eftermiddag i Rønne.

Med to Irish Music Awards (Bedste nye irske kunstner 2010 og Top Group 2011), “Freiburger Leiter” 2018-prisen, fem studie- og to live-albums samt utallige optrædener , navigerer “Cara” ubesværet i rummet mellem tradionelt, sanger /sangskriver, “nu-folk” og akustisk pop. De øvrige medlemmer er Simon Pfisterer på irsk sækkepibe, og  Jürgen Treeyz på guitar, dobro og backing vokal.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Herlig musik og god stemning.

De har stået øverst på plakaten på nogle af de største musikfestivaler med irsk musik og tiltrukket et stort publikum i USA, Australien, Tyskland, Irland, Skotland, England, Frankrig, Holland, Belgien, Østrig, Schweiz og Danmark.

Søndag eftermiddag var det gæsterne i et tæt på fyldt Raschs Pakhuz, der fik denne store oplevelse,

 

Seneste artikler

Fik du læst?