En amerikaner på Bornholm

Den amerikanske jazz- og soulsanger Kenny Washington mødte vanskeligheder i lufthavnen i San Fransisco forleden, da han var parat til at stige ombord i SAS-flyet til København. Han havde alle papirer i orden, men kom først afsted dagen efter. Og på tirsdag optræder han i Svanekegaarden…

Kenny Washington – på Svanenegaarden tirsdag.

 

I mandags blev jazz- og soulsangeren Kenny Washington nægtet udrejse til Danmark ved check in i lufthavnen i San Francisco –  til trods for at alt papirarbejde var i orden. Der var  ingen refusion at hente hos SAS, og han måtte købe en ny billet dagen efter, da den noget dyre misforståelse var blevet rettet.

Fredag kom han heldigvis kommet ind i Danmark (med de samme papirer, som han viste i mandags) og skal fra i aften spille flere koncerter i hovedstaden, før han på tirsdag rammer Svanekegaarden og Bornholm.

Og nerverne stod på højkant på Svanekegaarden, indtil mailen med den positive besked tikkede ind. “Jeg er landet i Danmark…”

“Nu kan vi glæde os til, at  kvartetten ankommer på tirsdag og vi kan byde velkommen til en aften med mageløs og følsom soulsang, stilren jazz og et fantastisk akkompagnement når pianisten Jacob Christoffersen, bassisten Jesper Bodilsen og Zoltan Csörsz på trommer præsenterer stjernesangeren Kenny Washington”, siger Svanekegaardens administrator, Mie Hjort.

De fire musikere indspillede i 2015 i løbet af tre aftener på Jazzhus Montmartre i København albummet ”Moanin”, som blev udgivet på det legendariske pladeselskab Storyville Records.

Begejstrer publikum

Kenny Washington vil nok være ukendt for mange i Danmark, men hans niveau som jazz- og soulsanger er på højde med de bedste i verden. Han har optrådt over det meste af verden og begejstret publikum med jazz med dybe rødder i soulmusikken og med scatsang i verdensklasse.

Kenny Washington har optrådt som solist i det meste af verden og har tourneret og indspillet med bl.a. Joe Locke, Gregory Porter, Paula West, Wynton Marsalis, Roberta Gambarini og Eric Reed.

Så der er en stor, musikalsk oplevelse i vente i Svanekegaarden, tirsdag 20 oktober kl. 19.30. Læs mere om arrangementet på www.svanekegaarden.dk.

 

Seneste artikler

Fik du læst?