En ægte skofamilie udvider i Rønne

Anita og Stig Bech lever i en verden med sko – og onsdag 21. september åbner parret deres nye forretning “Skoringen” i Rønne

Stig og Anita Bech (Foto: Torben Ager)

 

Skoforhandler Anita Bech glæder sig i disse dage: Det samme gør hendes mand Stig Bech, og parret har travlt, skal vi love for: Forberedelserne til at åbne deres nye forretning, Skoringen på Torvegade 6 i Rønne, er i fuld gang, og det bliver en stor dag på onsdag 21. september. Fra kl. 10 åbner den nye forretning, som bliver parrets anden skobutik: De driver i forvejen “Zjoos” på Torvet i Nexø.

Og det er erfarne butiksfolk, der åbner den nye forretning i Rønne. Begge er i sin tid udlært i detailhandlen, Anita i en skoforretning og Stig i en tømmerhandel.

Udlært i København

Anita er jo nærmest født i en skohandel: Hendes forældre drev i en menneskealder “Skotorvet” i Nexø, der senere skiftede navn til “Zjoos”. Og det lå i luften, at Anita skulle, om man så må sige, gå i sine forældres fodspor, og hun blev udlært i en skoforretning på Strøget i København.

Anita Bech – hun ved noget om sko.  (Foto: Torben Ager)

 

Senere vendte hun hjem til Nexø, og i 2015 overtog hun sammen med Stig sine forældres skobutik i Nexø. Parret drev i forvejen Intersport i Nexø, men da arbejdsbyrden blev lige stor nok, så blev Intersport solgt fra og al arbejdet lagt i “Zjoos”.

Men nu udvider parret altså skofirmaet og åbner Skoringen i Rønne.

“Og det bliver med en festlig dag med masser af gode åbningstilbud”, fortæller Anita til Bornholmnyt.dk.

“Vi åbner kl. 10, og vi har rigtig mange gode tilbud, ligesom vi byder på lidt at spise og drikke, og naturligvis er der også noget til børnene,” siger Anita.

Stig Bech  – i fuld gang med forberedelserne til at åbne Skoringen i Rønne. (Foto: Torben Ager)

 

Og vist kan det betale sig at gå til erfarne folk, når der skal købes sko – et ordentligt fodtøj er jo basis for hele vores velvære.

Og selv om sko fylder en meget stor del af Stig og Anitas hverdag (Stig er f.eks. endog meget interesseret og har en kæmpeviden om sko og fødder ligesom som Anita), så er der også andet til i verden: Parret har to døtre på henholdsvis 18 og 21 år, der begge så småt er klar til at flyve fra reden – og Anita er også meget glad for at synge med i Nexø Koncertkor, der holder til i kirken i Nexø.

Og så skal der også være tid til, at Anita og Stig kan gå nogle lange ture i de kønne omgivelser omkring Nexø.

Men på onsdag 21. september hedder det altså “Vær’SKO – velkommen til Skoringen i Rønne…”

 

 

 

Fik du læst?