Elever holder efterårsmarked til hjælp til studietur

EFTERÅR: På søndag 29. oktober mellem kl. 10 og 16 holdes efterårsmarked på Friskolen Østerlars. Markedet er en idé, der er  iværksat af skolens 9.klasse, der på denne måde ønsker at tjene penge til en studietur.
Så er der efterårsmarked på Friskolen Østerlars. (Foto: Finn Edvard)

Markedet på Friskolen Østerlars bliver holdt i Friskolens hal, og der vil udover diverse boder også  være en café, hvor der sælges lidt godt til ganen.

I hallen er der plads til ca. 30 boder, og ønsker man at leje en bod eller stand koster det 100 kr. Man kan sagtens være flere om en stand, så man kan dele udgiften – og man må hjertens gerne tage kurve, kasser eller tøjstativ med også.

Kræmmer for en dag
Der er for nuværende udlejet 19 borde – så det tegner positivt til at blive et spændende marked, der både har mange standlejere udefra, men også tidligere og nuværende forældre og elever, der ønsker at sælge ud af deres sager.

“Så har man en kræmmer i maven, og ønsker at sælge lopper, tøj, håndværk, julesager eller andet, så er der stadig borde til udlejning – jo flere, jo sjovere, så er man interesseret, skal man kontakte Sarah på sms 30274118,” lyder opfordringen fra skolen.

Al standleje og indtjening fra caféen går til 9.klasses studietur til New York til januar.

Seneste artikler

Fik du læst?