Ekstra arrangement med Puk Damsgaard på Svanekegaarden

Der blev hurtigt udsolgt til Svanekegaardens arrangement med DR-korrespondent Puk Damsgård, der nu  stiller op til ekstra arrangement

Puk Damsgaard – ekstra arrangement på Svanekegaarden. (Foto: Klaus Holsting).

 

Udsolgt!

Det tog blot halvandet døgn, så var billetter solgt til arrangementet med Puk Damsgård på Svanekegaarden torsdag 12. november. Nu er endnu et ekstra arrangement blevet stablet på benene.

Samtlige 57 billetter til arrangementet med Puk Damsgård på Svanekegården blev revet væk på under to døgn. Nu har den populære forfatter og DRs mellemøstkorrespondent sagt ja til at stille op til endnu et arrangement.

“Det bliver samme dag og samme sted og kl. 17, fortæller en glad arrangør, Mie Hjort.

Puk Damsgård har tidligere udgivet bøgerne ’Den sorte kat i Mosul’ (2017), ’Hvor solen græder’ (2014) og ’Ser du månen, Daniel’ (2015). For sidstnævnte bog modtog hun dansk journalistiks fornemmeste hæderspris, Cavlingprisen. Tre dage før arrangementerne i Svaneke udgiver Puk Damsgård sin sjette udgivelse, bogen ’Arabica’.

Stil spørgsmål til Puk

“Der er heldigvis mange bornholmere, som glæder sig til at høre Puk Damsgård fortælle om sit forfatterskab og de skal nok også få mulighed for at stille spørgsmål undervejs, lover journalist, forlægger og arrangør Brian Christensen, som vil interviewe Puk Damsgård på Svanekegaarden. Det vil han gøre både til arrangementet kl. 19.30, men også til det ekstra arrangement kl. 17.

“Man skal skynde sig, hvis man vil sikre sig en billet, for vi havde allerede mange på venteliste til det første arrangement”, lyder det fra Mie Hjort.

De 57 nye billetter til arrangementet torsdag 12. november kl. 17 kan købes via Svanekegaardens hjemmeside.

(Artiklen fortsættes under billedet)

 

Bogen “Arabica”.

 

Om bogen “Arabica”

Puk Damsgårds personlige beretning om at finde sit spejlbillede i en yemenitisk kvinde. På sin første rejse til Yemen møder Puk Damsgård en ung kvindelig læge, og de bliver venner. Den yemenitiske kvinde har lakeret sine negle blå og planlægger en hemmelig flugt. Ikke fra krigen, men fra et arrangeret ægteskab og religiøse dogmer i Mellemøstens fattigste land.

Mens lægen realiserer sin farlige flugt, sætter Puk Damsgård ud på en unik færd den modsatte vej: Fra sit kvarter i Kairo mod det sagnomspundne Yemen. Hun sejler 4.700 sømil med containerskibet Titan ad Suezkanalen ned gennem det Mellemøsten, der i ni år har været hendes hjem. Og hun kører 3.600 kilometer tværs gennem et krigsramt Yemen for at undersøge livet og lykken, der trodser alle odds. Med sig på rejsen har hun dagbogsoptegnelser fra en dansk ekspedition med den opdagelsesrejsende landmåler Carsten Niebuhr, som i 1760’erne forsøgte at indkredse livet i Det Lykkelige Arabien, som landet blev kaldt.

I de isolerede bjerge vandrer hun i sporet af Niebuhr og af en ny guldalder for kaffen i landet, der opfandt kaffedrikning. Undervejs krydses Puk Damsgårds og lægens veje. I Aden-bugten står de på jetski i et øjebliks frihedsberuselse. Senere, i Amsterdam, barrikaderer de sig for naturens terrorangreb, den usynlige virusfjende, og lægens bror, som truer med at skære hendes ben af.

Seneste artikler

Fik du læst?