Egons supermarked bliver grønt

“Tjømann” Egon Olsen har gjort sit Spar-supermarked i Aakirkeby mere grønt med nye kølemontre, der afløser gamle kompressorer…

Tjømann Egon Jensen – vil spare på energien, dog ikke sin egen… (Foto: Torben Ager)

 

Dert går ikke lang tid mellem der er nyt fra “tjømann” Egon Jensen. Hans ugentlige konkurrencer er meget populære, han har indrettet loppemarked på førstesalen af sit Spar-supermarked i Aakirkeby,  og nu har han også gjort sit supermarked mere grønt.

“Vi har udskiftet de gamle kompressorer med helt nye kølemontre, og det sparer en masse energi”, fortæller Egon Jensen, der udover de miljørigtige og energivenlige kølemontre nu også får mulighed for at rokere lidt rundt, så det bliver nemmere for de handle at komme rundt i butikken.

“Det har stor betydning for alle vore frostvarer som kød, ost, tapas og pålæg. Og vi glæder os naturligvis over, at vort supermarked på denne måde er blevet mere grønt, så vi bevæger os i samme retning som andre deler af samfundet”, siger Egon Jensen.

Flere lopper på førstesalen

Og så skulle vi hilse og sige, at der kommer flere og flere lopper op på førstesalen i Supermarkedet. Sparloppan har dog stadig ledige stader, for 220 kr. om ugen får man sin egen stadeplads og får udleveret særlige prismærker lige til at sætte på sine varer. Så kommer afregningen automatisk en gang om måneden – man behøver ikke selv passe staden, hvor man hellere vil noget andet. Og nu er der også en lokal bronzeskulptør, der har fået en stade til sine spændende skulpturer på førstesalen. Interesserede kan gå ind på sparloppan.dk og læse mere – eller besøge loppemarkedet som gæst…

Seneste artikler

Fik du læst?