Efterskoleelever får støtte til studietur til Bruxelles

STØTTE:Arbejdernes Landsbanks Fond giver 20.000 kr. til EU-Studietur for 10.klasses elever på Bornholms Efterskole

Elever fra Bornholms Efterskole modtager støtten fra Jan Hammer Fussing, Arbejdernes Landsbank

 

Elever fra Bornholms Efterskole skal på en spændende tur til EU i Bruxelles.

Jan Hammer Fussing, kundechef i Arbejdernes Landsbank, har  på vegne af Arbejdernes Landsbanks Fond doneret 20.000 kr. til en EU-studietur for de 50 elever i 10.klasse på efterskolen. Turen finder sted til marts.

Alle 10.klasses elever deltager i projektet ”Den Globale Teenager”, som skal give dem en bred indsigt i samfundsforhold i Danmark, i Europa og resten af verden.

Arbejde og donationer
Eleverne arbejder og henter donationer fra virksomheder og organisationer for at skaffe penge til turen til Bruxelles. Støtten fra Arbejdernes Landsbanks Fond er derfor modtaget med en stor tak.

Forud for EU-studieturen til Bruxelles får eleverne som led i undervisningen viden og EU og de europæiske udfordringer. Herudover  holder skolens forstander Claus Larsen-Jensen et par oplæg for eleverne. Som tidligere Formand for Folketingets Europaudvalg og næstformand for Europa-Parlamentets Miljøudvalg har han en meget stor erfaring, som kan komme eleverne til gavn.

Det er første gang, at elever på Bornholms Efterskole får en så systematisk undervisning om EU og gennemfører en studietur til Bruxelles.

Seneste artikler

Fik du læst?

Samtalesalon om ensomhed

ENSOMHED: Frivillig forum Bornholm ønsker at sætte fokus på, hvordan det bornholmske foreningsliv kan være med til at forebygge ensomhed blandt bornholmerne   Frivillig forum

Læs mere »