Efterårsdag i haven med bål og stegte fasaner

EFTERÅR:  Bornholms 4H byder efteråret velkommen og inviterer til havedag i 4H’s fælleshave på lørdag 7. oktober fra kl. 10 til 13. Hele familien er velkommen.

Kom til en hyggelig efterårsdag i haven. lyder invitationen.

 

”Denne gang skal vi helt ned i børnehøjde og forstå naturen tæt på. Sammen med Denni Pettersson, som er naturformidler i “BlivNaturligVis”, skal vi lære at flå og rense fasaner og tilberede dem lækkert over bålet med urter fra fælleshaven”, lyder det fra Anna Orheim som er konsulent i Bornholms 4H. Arrangementet finder sted i 4H-haven på Løvsangervej  i Østermarie.

Kartofler og efterårsblade
Herudover vil der være naturkrea med b.la. kartofler, efterårsblade og pinde for især de mindste i familien. I fællesskab skal havens insekthotel fyldes inden efteråret for alvor sætter ind, så insekterne har et sted at overvintre i de kolde måneder.

Fællesskab i naturen
4H’s fælleshave er en del af 4H’s aktivitetstilbud, der blandt andet også tæller Madskoler og Madklubber. Fælleshaven skaber nye fællesskaber i naturens rammer og interaktion mellem børn på tværs af alder.
Det er et sted hvor børn, familier og frivillige sammen oplever vejen fra jord til bord på nærmeste hold – og har det hyggeligt med hinanden imens. Haven er støttet af Nordea Fonden og Friluftsrådet.

Bliv NaturligVis er et formidlingsprojekt skabt i et samarbejde mellem Danmarks Jægerforbund og Danmarks Sportsfiskerforbund med støtte fra Nordea Fonden. Projektet er et formidlingsprojekt, som vil bringe jægernes og lystfiskernes engagement og viden om naturen ud til børn.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »