Drabelige krigere på Middelaldercentret

Bornholms Middelaldercenter melder om forrygende besøg i efterårsferien

Man skal tage sig i agt, når man besøger Middelaldercentret i Østerlars i disse dage. Stedet vrimler med drabelige krigere.

 

De første to dage i efterårsferien har været helt forrygende, fortæller direktør i Middelaldercentret i Østerlars, Jane Lindedam.

“Vi har det største efterårsprogram nogensinde, og vejret har været helt fantastisk.  Vi har haft rigtig flotte besøgstal på centret de første efterårsdage. Især vores store halmlabyrint, stegers på Stormandsgården,  og rollespillet har vagt stor glæde. De næste dage kommer de frivillige fra Vennekredsen på besøg, og laver endnu flere aktiviteter rundt på pladsen,” fortæller Jane Lindedam.

Rundvisning i kirken

Som noget nyt har Bornholms Middelaldercenter i efterårsferien rundvisning i Østerlars Rundkirken med guide iklædt middelalderdragt. Den første tur var tirsdag, og den var meget tæt på udsolgt. Jane Lindedam anbefaler at man booker turene på forhånd på Middelaldercentrets hjemmeside. Det samme gælder rundvisningerne på Hammershus. Det er rundture i Rundkirken igen torsdag og lørdag kl 15.30.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Østerlars Rundkirke – der er – i bogstaveligste forstand – rundvisning på tysk.

 

På Hammershus er der rundture onsdag, torsdag, og fredag, kl. 11.00, kl. 13.00, og kl. 17.00. Lørdag er der rundvisning kl. 11.00 og kl. 13.00.

Rundvisning i Østerlars Rundkirke

 “Vi har lyttet til meldingerne fra Destination Bornholm, om at der især er mange tyske turister i næste uge, og vil gerne tilgodese de bornholmske overnatningssteders ønsker om aktiviteter, siger Jane Lindedam. Derfor holder Middelaldercentret i Østerlars helt ekstra åbent her sidst i oktober. Onsdag 26. oktober er der åbent fra kl. 11-15. Af hensyn til de mange tyske gæster vil der også være en rundvisning på tysk,” slutter Jane Lindedam.

Der vil også være muligt for de tyske gæster at komme på rundvisning i Østerlars Rundkirke. Der er rundvisning i kirken tirsdag 25. oktober, og torsdag 27. oktober. Begge dage fra kl. 11 til 12.

Seneste artikler

Fik du læst?