DJ Aligator fyrede op under musikken

Påskelørdag blev de fyret grundigt op under musikken i Musikhuzet, hvor DJ Aligator, en af de mest prisvindende artister i Danmark, præsenterede et brag af en fest. Der var dømt både tramp og masser af bas-arm for det danseglade publikum.

DJ Aligator – fyrede op for musikken i Rønne. (Foto. Anders A.M. Hansen / Musikhuzet)

 

Den 48-årige DJ Aligator alias Aliasghar Movasat flygtede som 13 årig alene fra Teheran til København, hvor hans søster studerede. I Danmark blev DJ Aligator undervist i klassisk piano og jazzklaver – og blev også optaget på det Rytmiske Musikkonservatorium.

I slutningen af 90’erne spillede han som DJ og begyndte at lave eurodance. Hans første solo single var ”The Whistle Song. Singlen blev et hit i Danmark og blev ligeledes et top 10-hit i Sverige og Norge. I Storbritannien opnåede singlen en femteplads i 2002. Succesen betød, at DJ Aligator samme år optrådte i BBCs’s prestigefulde tv-show ”Top of the Pops ” som én af få danskere nogensinde.

Optrådt i 40 lande
Siden har DJ Aligator optrådt i mere end 40 i lande, og solgt over seks mill. CD’er, albums, singler og streams på verdensplan. Teksterne på flere af de største hits er ikke sunget af DJ Aligator selv, men derimod af den afrikanskfødte rapper Al Agami. Det er sange som “Lollipop”, “The Whistle Song” og “Doggystyle”, sange som publikum til stor begejstring også fik at høre i Musikhuzet, sammen med mange andre af DJ Aligators mindst 15 Top1 hits. Det blev en fest publikum sent vil glemme.,

Den populære DJ har vundet den anerkendte og prestigefyldte pris “The Best DJ of the Year” til Big Apple Music Awards i New York – og det var første gang en dansk DJ blev nomineret.

Søndag aften indtager han scenen til Club Award bl.a. sammen med de tre DJ’s HelleHelle, Emil Lange og Faustix, som alle tidligere har optrådt i Musikhuzet. Aligator er nomineret til tre priser ved Club Award, og mon ikke det bliver til lidt flere hædersbevisninger til den i forvejen imponerende samling?

(Artiklen fortsættes under billedet)

Niclas og Pablo (Foto: Anders A.M. Hansen / Musikhuzet)

 

Inden DJ Aligator indtog scenen, kunne publikum varme med op til den bornholmske DJ THOBY.

Efter koncerten med DJ Aligator var der nedkøling i Raschs Pakhuz. DJ Niclas og Pablo serverede alle de svedige hits fra 2000 og frem til 2010. Musik fra dengang Aligator, Infernal, Basshunter, Hampenberg og Safri duo var nogle af dem, man gav fuld bass arm til på Diskotek Den Røde Baron, der var genopstået for en enkelt aften.

Seneste artikler

Fik du læst?