Det Kongelige Teaters længste turné kommer forbi Rønne

TEATER:Efter en næsten udsolgt spilleperiode på Mellemgulvet i Skuespilhuset tager Kamilla Wargo Breklings anmelderroste komedie om at være mand i dag, “Ikke noget pis,” på danmarksturné senere i februar. Med 29 forestillinger fra Frederikshavn til Rønne, er det Det Kongelige Teaters turné med flest forestillinger siden 2009.

(Maleri: John Kørner)

 

Forestillingen “Ikke noget pis” stiller skarpt på at være mand i dag, på baggrund af skuespillernes egne fortællinger, refleksioner og oplevelser.

Forestillingen fik repremiere i år med Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen, Henrik Prip, Kasper Leisner og Zaki Youssef, da den første spilleperiode i 2023 blev en stor publikum- og anmeldersucces.

“Det glæder mig og hele holdet, at “Ikke noget pi”s spiller på Mellemgulvet igen – og derefter får en tur rundt i hele landet. Der er brug for dialog, samtale og refleksion over vores samtid og liv lige nu. Hvor er vi egentlig på vej hen?” udtaler instruktør- og manuskriptforfatter Kamilla Wargo Brekling.

Kamilla Wargo Brekling undersøger, hvordan det er at være mand i dag i en strittende og morsomt udleverende og ærlig forestilling, der skærer ind til benet: Hvad har manden at byde på, og hvem har brug for ham? Hvordan synes han egentlig selv, det går?

15 år senere
Det er over 15 år siden, Kamilla Wargo Brekling satte manden under lup i succesforestillingen “PIS”, der blev kåret til årets bedste turnéforestilling. Dengang måtte manden forholde sig til voksenlivets forpligtelser, småbørn, karriere og selvfølgelig kvinden. Han var næsten udødelig og i hvert fald uforbederlig. Nu er de her igen i en forandret verden. Der er sket meget siden sidst. Hvor er manden nu? Har der mon sneget sig en dødsangst ind? Og hvad med selvrefleksionen?

Forestillingen spilles på  Rønne Theater onsdag 28. februar kl. 19.30

Seneste artikler

Fik du læst?

Samtalesalon om ensomhed

ENSOMHED: Frivillig forum Bornholm ønsker at sætte fokus på, hvordan det bornholmske foreningsliv kan være med til at forebygge ensomhed blandt bornholmerne   Frivillig forum

Læs mere »