Det er ligesom at få en helt ny bil…”

Øens Bilpleje i Rønne tager sig kærligt af dine bil, mens du nyder en kop kaffe. Og bagefter tager du plads i en bil, der bare dufter af – ny bil…

Ibrahim El-Ali (tv.) og hans kompagnon Malik Akram er klar til at tage sig kærligt af din bil. (Fotos: Torben Ager)

 

Kender du fornemmelsen af at sætte sig ind i en ny bil? Duften, instrumentbrættet, sæderne…

Vist lever vi i en tid, hvor bilejere ikke just er nummer et på Top 10, men lad os nu bare være ærlige og indrømme, at især på en ø som Bornholm er bilen for mange helt nødvendig og afgørende for, at hverdagen kan hænge sammen.

Og ganske mange bruger meget tid i bilen – ikke mindst, hvis de hører til pendlerne eller bare godt kan lide at komme rundt på øen, Sydsverige eller ovre.

Og mange kender fornemmelsen af, at NU trænger bilen til at blive gjort rent – udvendig og indvendig. Det ydre klares nemt med en bilvask på benzintanken, men hvad med det indvendige?

Vi sidder jo ikke ude på kølerhjelmen og kører –  vi sidder indendørs, og en god og ren kabine gør det altså mere attraktivt at sidde indenfor.

Hvis man ikke synes at have energien til selv at gøre bilen helt ren indvendig, så der der nu kommet en nem løsning: Svaret hedder Øens Bilpleje og adressen er Håndværkervej i Rønne.

Bilerne bliver næsten som nye…

 

Her har Ibraham El-Ali og hans partner Malik Akram nedsat sig med en virksomhed, der med statsgaranti kan gøre din bil næsten som ny igen – fra yderst til inderst.

Duoen tilbyder forskellige pakker, men du får en fin og ren bil rengjort fra bare 350 kr. Det inkluderer skum- og håndvask af bilen, fælgrens, støvsugning og aftørring, vinduerne renses, støv fjernes og til sidst får bilen en god gang voksbehandling. Håndvasken sikrer, at bilen ikke ridses som det kan forekomme ved maskinvask.

Værsgo og tag plads. Og hvis du ønsker at bilen skal have yderligere rengøring, så fås der forskellige pakker – til den helt store “platinpakke”, men så bliver bilen også stort set som ny. Ikke det værste tip, hvis vognen skal skydes af måske?

Man kan selv læse meget mere om tilbuddene inde på bilpleje.dk, her blot et tip om den nye forretning.

Skønt at sidde bag rattet i en bil med en helt frisk kabine…

 

“Vi tænkte. at der måtte være et marked for dette, for mange orker måske ikke selv at gøre bilen rent – især ikke indvendigt”, forklarer Ibrahim, der tilføjer, at Øens Bipleje også tager sig kærligt at både campingvogne og motorcykler. Og man kan bestille tid til det hele på hjemmesiden, men man kan da også bare køre forbi og sige goddag. Der er altid kaffe på kanden, siger Ibrahim med et smil.

Ibrahim er selv pendler, så han kender alt til at opholde sig mange timer i bilen.

“Det er bare så lækkert med en frisk og rengjort kabine, og vi tror, at vi får hilst på mange bornholmere i de kommende måneder”, siger Ibrahim med et smil og tilføjer, at hallen bilpleje-hallen på 200 kvm. er opvarmet, så man er velkommen til at vente med en kop kaffe og evt. tjekke mails e.l., mens bilen bliver  -næsten- som ny.

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »