Der skete flere færdselsuheld mandag

Mandag formiddag kom en 16-årig ung mandlig traktorfører fra Nordøstbornholm kørende ad Ibskervej i Nexø. Idet traktorføreren skulle foretage et venstresving, overså han en modkørende 80-årig mandlig bilist fra Nordøstbornholm, hvorved der skete sammenstød. Der skete ingen personskade ved sammenstødet.

En 70-årig mandlig bilist fra Midtbornholm kom mandag ved 13-tiden kørende ad Østergade i Rønne, hvor han påkørte en mast i krydset ved Pingels Allé. I samme forbindelse ramte den 70-årige en anden bil, som herefter kørte fra stedet. En patrulje fik efterfølgende kontakt til den 57-årig mand fra Rønne, som førte den påkørte bil. Den 70-årige mand blev kørt til hospitalet til tjek.

Mandag eftermiddag opstod endvidere et færdselsuheld på Søndre Landevej i krydset ved Vellensbyvejen i Nylars. En 88-årig mandlig bilist overholdte ikke sin vigepligt og kørte ud foran en 32-årig kvindelig bilist, hvorved der skete sammenstød. Der skete ingen personskade ved sammenstødet.

Seneste artikler

Fik du læst?

Bornholm rydder op

Turister forventer ren natur på Bornholm. Og Sol og Strand er med i den årlige affaldsindsamling i den kommunende uge “Ren natur og rene strande er

Læs mere »