Der skal pustes mere liv i bymidten i Rønne

BYUDVIKLING: By-, Land og Kirkeministeriet sender ni mio. kroner afsted til Bornholm, så bymidten i Rønne kan blive frisket op.

Bymidten i Rønne – bliver frisket op.

 

Der skal pustes mere liv i bymidten i Rønne, og der afsættes nu ni mio. kroner af By-, Land og Kirkeministeriet til formålet.

Folketinget har netop vedtaget lov om forsøgsordning for frie bymidter, så nu kan en række udvalgte byer gå i gang med de konkrete indsatser i bymidterne. Rønne bymidte er blandt de 14 udvalgte bymidter, der nu kan gå i gang med deres forsøg.

En levende bymidte
Minister for byer og landdistrikter Morten Dahlin siger:

“En levende bymidte er en livsnerve for rigtig mange bysamfund. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu giver noget mere lokal frihed til at lave de løsninger, som giver mening for den enkelte by. Jeg håber at det bliver en stor succes, så vi kan brede det videre ud til hele landet efterfølgende.

Jeg er utrolig glad for, at de 14 kommuner nu kan komme i gang med at gennemføre deres bymidteprojekter. Jeg glæder mig til at følge de konkrete indsatser og blive klogere på, hvad der virker godt, når man skal skabe levende og attraktive bymidter.”

Fik du læst?