Der er mange gode grunde til at blive en del af NaturBornholm

BORNHOLM: Bare det at gå ind på hjemmesiden er et væld af oplevelser og tilbud. Og et medlemskab af NaturBornhoms Venner giver et tættere forhold til oplevelsescenteret, der bringer dig tættere på den bornholmske natur og naturhistorie.

Kim Kock-Hansen – NaturBornholm

 

Naturen skal selvsagt opleves ude i naturen, men bare det at gå ind på Natur Bornholms hjemmeside giver et forrygende indtryk af dette spændende oplevelsescenter.

For bordenden af alle medarbejdere sidder en velkendt skikkelse for de fleste bornholmere: Direktør Kim Kock-Hansen, der kom til for knap to år siden efter at have stået i spidsen for BAT i nogle år.

Ringen sluttet
Og Kim Kock-Hansen er med tiltrædelsen i NaturBornholm på flere måder kommet “hjem”. Dels fordi han, der nu er bosiddende i Rønne, oprindelig er fra Aakirkeby, hvor NaturcenterBornholm ogå er beliggende, dels forbi han er uddannet geolog fra Aarhus Universitet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der er oplevelser for store og små i NaturcenterBornholm.

 

Hjem til byen, hjem til jorden – efter en spændende karriere bl.a. i it-branchen.

53-årige Kim Kock-Hansen brænder for naturcentret – og han vil så gerne være med til at sprede kendskabet til den forrygende bornholmske natur og naturhistorie.

Bliv medlem
En god idé til at bedre kendskab både til naturen og dens spændende historie på øen er et medlemsskab af NaturBornholms Venner, fortæller Kim Kock-Hansen.

For bare 250 kroner om året følger der en masse fordele med for de, der er interesseret i naturen på øen: Der er for det første fri adgang til centret hele året samt til aktiviteter og de fristende arrangementer, man modtager årsskriftet Natur på Bornholm samt modtager invitation til forpremierer på nyheder og særudstillinger og inviteres også med på den årlige generalforsamling.

Mange gode grunde til at få et tættere forhold til centret – og dermed til den spændende naturhistorie på Bornholm.

På svampetur
F. eks. er der her i oktober flere spændende ture i naturen, hvor deltagerne skal med på svampetur. Det sker i forbindelse med denne måneds svampeudstilling, og svampeturene finder sted tirsdag 17. oktober og torsdag 19. oktober.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Ta’ med på svampetur med NaturcenterBornholm

 

På begge ture vil der være dygtige svampekendere med til at fortælle om den store overflod af svampe, der findes i den bornholmske natur.

Turene starter kl. 13, hvorefter der vil være mulighed for at køre til NaturBornholm og få bestemt egne svampefund af den svampekyndige Karen Nisbeth. Dette foregår i tidsrummet fra kl. 14.30 ti 17.

Turen tirsdag 17. oktober har mødested ved Pedersker Jagthytte, Ølenevej 42, mens der torsdag 19. oktober er mødested ved P-pladsen ved Arboretet, Segenvej 37.

Lukker 31. oktober
“Der er 1.7 milliarders historie på Bornholm at gå ombord i, herunder masser af kulturhistorie også,” siger Kim Kock-Hansen, der glæder sig hver eneste dag på jobbet i Naturcentret, som han har kendt til, siden det slog dørene op for første gang i maj 2000.

Arbejdsglæden smitter af på kolleger og besøgende, der kan glæde sig over NaturcenterBornholm lige fra åbningen i april til sidste åbningsdag tirsdag 31. oktober.

Seneste artikler

Fik du læst?