Debutroman høster flotte anmeldelser

Claus Stensgaard Jensens historiske roman “Vogteren af det 7. segl” har fået en flot modtagelse af anmelderne. Bogmarkedet tildeler bogen karakteren fem ud af seks. Bogen er udkommet på forlag fra Rønne.

“Vogteren af det syvende segl” – Flotte anmeldelser til historisk roman udgivet af Rønne-forlag.

 

“Vogteren af det 7. segl” er en ny historisk roman om kvinder, kirkens relikvier og dens overlevelse i middelalderen. Bogen er skrevet af Claus Stensgaard Jensen og nu er de første anmeldelser landet – med mange rosende ord til forfatterens debutroman. Romanen er udgivet på Rønne-forlaget Hakon Holm Publishing.

”En virkelig flot og professionel skrevet debutroman. Det er virkelig skønt at det er hele to kvinder, som er hovedpersoner. Margrethe og Maria er centrum for
handlingen i historien. De er begge troværdigt beskrevet, og det samme er det stærke venskab, som vokser frem mellem dem, trods forskelligheder.

Kærlighed og konspirationer

Man kan fornemme hvor gennemarbejdet romanen er. Sproget er rigtig godt, og forfatterens greb med at blande de lidt mere “tørre” historiske facts med udpenslede kampscener, kærlighed og konspirationer i hobetal får læsningen til at flyve afsted.”

(Artiklen fortsættes under billedet)

Claus Stensgaard Jensen

 

Ordene stammer fra Bogmarkedets anmelder, der har læst “Vogteren af det 7. segl” og giver den fem flotte debutant- spirer. Hele anmeldelsen kan læses på bogmarkedet.dk, der er bogbranchens fagblad og mødested på nettet.

Samme anmelder afslutter med et ønske om, at der kommer flere historier fra forfatter Claus Stensgaard Jensen om hovedpersonerne Margrethe og Maria og den udvikling, de to unge kvinder gennemgår.

Spændende læsning

Også anbefalingen til landets biblioteker – den såkaldte lektørudtalelse – har rosende ord til “Vogteren af det 7. segl”. Bogen anbefales til læsere, der elsker historiske romaner. ”Velskrevet historisk roman, der bygger på forfatterens store research. Romanen er spændende læsning og giver et godt indblik i 1300-tallets Europa”, hedder det i lektørudtalelsen.

Om Vogteren af det 7. segl

Kong Valdemar Atterdag begav sig ud på en mystisk rejse igennem 1300-tallets Europa. Rejsen er dokumenteret, men selve formålet med dette togt kendes ikke. Det forsøger den historiske roman at råde bod på, hvor jomfruerne Maria og Margrete gør kongen selskab på en hæsblæsende mission for pave Innocens d. 6. En mission efter kirkens relikvier og kirkens kamp for overlevelse.

Bogen udkom den 24. juni på forlaget Hakon Holm Publishing. Forfatter Claus Stensgaard Jensen (f. 1964) er en eventyrlysten og historieinteresseret globetrotter, som har rejst verden rundt i søgen efter steder som har været afgørende for historiens udvikling. En tidligere professor i historie har bidraget med gode råd for at gøre romanen endnu mere historisk korrekt.

Seneste artikler

Fik du læst?

Brand i feriehuse i Gudhjem

  Torsdag formiddag fik politiet en melding om brand i tagkonstruktionen på fem sammenhængende ferieboliger på Lille Jernkaasvej i Gudhjem. Branden var opstået i forbindelse

Læs mere »