De bornholmske folkeskoler inviterer til åbent hus

SKOLERNE: De sidste år har de bornholmske skoler, inviteret kommende skolebørn og deres forældre ind til et par hyggelige timer på skolen – i år er ingen undtagelse.

Folke skole rønne søndermarksskolen
Søndermarksskolen i Rønne (Foto: Torben Ager)

 

Øens folkeskoler vil gerne give både børn og forældre mulighed for at snuse lidt til skolen, mærke stemningen og stille alle de spørgsmål, der naturligvis ofte er, når man skal vælge skole til ens barn. Derfor bydes alle børn med forventet skolestart i august 2024, sammen med deres forældre, indenfor på de seks almene folkeskoler og de to specialskoler.

En god tradition
Der er mange årsager til at de bornholmske skoler holder fast i traditionen med åbnet hus. “Vi er stolte af vores skoler og vil gerne vise lidt af alt det gode frem. På besøgene får børn og forældre mulighed for at møde personalet og se faciliteterne,” fortæller skolechef Jesper Stjernfeldt Petri og fortsætter;

“Vi ved, det er vigtigt for både forældre og børn at møde de mennesker, der er med til at skabe skolen. Det kan være med til at gøre beslutningen lettere.”

Den lokale skole
For nogle forældre kan skolevalget være en længere proces, for andre er det helt naturligt at vælge den lokale folkeskole. Med åbent hus tilbuddet har familierne mulighed for at besøge forskellige skoler og danne deres eget indtryk af skolen og på den måde træffe et godt valg. Det er en mulighed for at gå på opdagelse på barnets kommende skole. Alle er velkomne.

Her er der åbent hus
Svartingedal Skole 19/9 – kl. 14.30-16
Åvangsskolen 20/9 – kl. 15.30-17
Paradisbakkeskolen 25/9 – 15.30-17
Kildebakken (specialskole) 26/9 – kl. 16-17
Kongeskærskolen 27/9 – kl. 15.30-16.309
Søndermarksskolen 28/9 – kl. 15.30-17
Heldagsskolen (specialskole) 4/10 – kl. 16-17
Hans Rømer Skolen 5/10 – kl. 16-17